Απασφάλισε ο Μάρκος Σεφερλής: Θα ξεμπροστιάσω παρουσιαστές

Κοινοποίηση:
seferlh-1110x626

ΟΜάρκος Σεφερλής τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα σχετικά με τη νέα του παράσταση.
Μέρος αυτής, περιλαμβάνει τη μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή στο Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024. Πολλοί τον στοχοποίησαν για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή ενώ άλλοι τον στήριξαν.

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας αυτών που συνέβησαν, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές «έβαλαν λυτούς και δεμένους» όπως ανέφερε, για να του αποσπάσουν κάποια σχετική δήλωση. Επειδή όμως αρνήθηκε, οι ίδιες εκπομπές όπως τόνισε, είπαν διάφορα για εκείνον. Στο τέλος δε του μηνύματός του, προειδοποιεί πως θα ξεμπροστιάσει τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών, με επιχειρήματα.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές με καλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία, τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν θα πάρουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία, και εμείς και αυτοί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Παίξε μπάλα Μάρκο. Κάνε τις βίζιτες πολυτελείας και το αδερφάτο των ιπποτών, των σκουπιδοκάναλων, να μη σε ξαναπιάσουν στο βρομόστομά τους.

  2. Μαρκο προχωρα εισαι ταλαντουχος δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα! Εισαι αποδεκτος απο το ευρυ κοινο και μαλιστα ισως ο τελευταιος των μοικανων! Οι αλλοι τη κανανε λαμογια εξυπηρετωντας τα προσωπικα τους συμφεροντα βαζοντας στους εαυτους τους φιμωτρο!

  3. Αρσενικός με κακαλα από τους λίγους που έμειναν σε αυτόν τον βόθρο της τηλεόρασης και θεάτρου

  4. Σκιστους σκιστες και πήγαινε τους καροτσάκι όπως το κρατικόδίαιτο τηλεσκουπιδι με τηλεθέαση 4%.

Leave a Response