Απειλή με όπλο στον κάμπο της Κεστρίνης: Καλλιεργητής προκαλεί ανησυχία στους γείτονες

Κοινοποίηση:
elliniki astinomia (4)_2

Το απόγευμα της Κυριακής, σημειώθηκε ένα σοβαρό περιστατικό απειλής με όπλο στον κάμπο της Κεστρίνης, στη Θεσπρωτία. Ένας άνδρας προσέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, καταγγέλλοντας ότι ο γείτονάς του, ο οποίος είναι καλλιεργητής, τον απείλησε με όπλο.

 

Οι δύο άνδρες έχουν ιστορικό συχνών και έντονων αντιπαραθέσεων σχετικά με τα χωράφια τους στην περιοχή. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου δράστη. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όπλο ήταν άδειο και δεν υπήρχαν κάλυκες, γεγονός που υποδηλώνει ότι η χρήση του έγινε για σκοπούς εκφοβισμού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό το επεισόδιο δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός. Δύο μήνες νωρίτερα, ο ίδιος συλληφθείς είχε επιτεθεί στον γείτονά του χτυπώντας τον στο κεφάλι με πέτρα, γεγονός που είχε οδηγήσει σε προηγούμενη σύλληψη μετά από μήνυση που είχε υποβάλει το θύμα.

Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response