Απειλείται με ρήγμα η Ευρώπη; Δυναμική ομιλία του Γάλλου Μπαρντέλα και στήριξη στον Όρμπαν

Κοινοποίηση:
jordan-bardella

Με αγωνία παρακολουθεί η κοινή γνώμη…

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε, ως γνωστό, ψήφισμα για περαιτέρω υποστήριξη της Ουκρανίας, ενώ καταδικάζει ανοιχτά την πρόσφατη ειρηνευτική αποστολή του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Αρκετά κράτη της ΕΕ δε, έχουν ήδη ανακοινώσει μποϊκοτάζ στην επερχόμενη άτυπη σύνοδο του Συμβουλίου της ΕΕ στην Ουγγαρία.

Είναι προφανές πως πολιτικές δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης πιέζουν για κλιμάκωση και μεγαλύτερο πόλεμο, επιφέροντας ρήγμα εντός της Ευρώπης με αρκετούς αναλυτές να προβλέπουν ακόμα και διάλυση σε βάθος χρόνου!

Ο αρχηγός του γαλλικού κόμματος Rassemblement National της Λεπέν και ευρωβουλευτής Τζόρνταν Μπαρντέλα καταδίκασε χαρακτηριστικά το ψήφισμα ως αντίθετο με την «ευρωπαϊκή ενότητα».

Τι επιφυλάσσει το μέλλον;

Όπως δήλωσε ο Μπαρντέλα σχετικά με το ψήφισμα:

«Αυτό το ψήφισμα που καταδικάζει απερίφραστα τις διπλωματικές επισκέψεις του Βίκτωρ Όρμπαν αποδυναμώνει την ενότητα των Ευρωπαίων.

Δεν μπορούμε να κατηγορούμε την Ουγγαρία, έναν αξιόπιστο εταίρο της Ατλαντικής Συμμαχίας, επειδή θέλει να διατηρήσει ανοιχτά τα κανάλια του διαλόγου. Ο ίδιος ο Πρόεδρος Ζελένσκι μόλις πριν από μερικές μέρες ευχήθηκε την παρουσία Ρώσων πολιτικών αρχηγών σε μια Σύνοδο για την ειρήνη τον Νοέμβριο στο Κίεβο…

Πάτε να τον καταδικάσετε κι αυτόν επίσης!!! Εμείς δεν είμαστε θετικοί στην παράδοση όπλων που θα επιτρέπουν να πληγεί ευθέως η ρωσική επικράτεια ούτε στην είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ. Οι δύο αυτές προτάσεις θα συντηρούσαν, κατά τη γνώμη μου, έναν κίνδυνο κλιμάκωσης με μια πυρηνική δύναμη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: