Απειλητικά μηνύματα δέχονται οι ξενοδόχοι στην Αράχωβα – «Τηλεφωνούν 3 το πρωί, λένε “θα μας κάψουν”»

Κοινοποίηση:
χασκι

Απειλές ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή δέχονται οι επαγγελματίες στην Αράχωβα για τον θάνατο του Όλιβερ, με τη μαζική κατακραυγή να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, τη στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη παραμένουν άκαρπες.

Η είδηση με τον θάνατο του οκτάχρονου χάσκι δικαίως έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ιδίως μετά τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων για τη βαναυσότητα με την οποία διεξήχθη. Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας επικεντρώνονται τόσο στο βιντεοληπτικό υλικό, όσο και στις καταθέσεις, Φαίνεται πως αποτελούν τα «κλειδιά» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και με γνώμονα την κρισιμότητα της κατάστασης, κλήθηκε εκ νέου για εξέταση ο ιδιοκτήτης του σκυλιού. Όπως επισημαίνουν έγκυρες πηγές από την ΕΛΑΣ στο ThessToday.gr, ο ιδιοκτήτης δεν θεωρείται ύποπτος για τον θάνατο του Όλιβερ, ωστόσο φαίνεται πως έχει πέσει σε αντιφάσεις με τις αρχικές του καταθέσεις, αναφορικά με τα τελευταία σημεία τα οποία εθεάθη το σκυλάκι.

Την ίδια στιγμή η ελληνική κοινωνία ψάχνει για δικαιοσύνη. Και μπορεί η αγωνία των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής να μοιάζει ότι ταυτίζεται με εκείνη των ελληνικών αρχών -ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις-, φαίνεται πως μερίδα πολιτών έχει φτάσει ακόμη και στο σημείο να εκτοξεύει ευθείες απειλές κατά των Αραχωβιτών, με εκφράσεις όπως «θα σας κάψουμε όλους». Τα παραπάνω καταγγέλλει η πρόεδρος των Ξενοδόχων Αράχωβας, Καλούσα Ναυπακτίτου η οποία τονίζει στο ThessToday.gr ότι εκτός από τα μηνύματα για εμπάργκο, πλέον δέχονται και απειλητικά τηλεφωνήματα τα ξημερώματα. «Έχω δεχτεί και εγώ προσωπικά μηνύματα. Μας λένε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, λένε ότι θα μας κάψουν, όλους τους Αραχωβίτες, μου λένε και εμένα προσωπικά ότι θα με κάψουν. Μας τηλεφωνούν στις 3 και στις 4 τα ξημερώματα. Σκεφτείτε με τι επίπεδο ανθρώπων μιλάμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr πριν από μερικές ώρες ολοκληρώθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κοινή επιθυμία των κατοίκων είναι να λάμψει η αλήθεια και με δεδομένα τα παραπάνω, τέθηκαν στο τραπέζι ακόμη και ζητήματα ασφάλειας, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να υπάρξουν νομικές προσφυγές εναντίον εκείνων που όπως υποστηρίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής, συκοφαντούν την Αράχωβα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου και μήνυση για απειλές κατά ζωής και τα λοιπά . Να δεις για πότε οι ψευτόμαγκες ξεχνάνε και τα σκυλιά και τα γατιά .

  2. Το κάθε πρόβλημα έχει την δική του σημασία.Το ότι ως πολίτες είμαστε εξοργισμένοι για τον βασανισμό του άτυχου σκυλιού δεν σημαίνει πως δεν βλέπουμε την προδοσία του Έθνους από τον πουστη δράκουλα γιό του Χρυσού που θα φάει κρεμάλα.

  3. ΤΕΤΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΑΡΑΧΟΒΑ Η ΚΟΥΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΦΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΧΙ ΝΗΣΙΑ ΥΦΑΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΧΕΙ ΕΙΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΩ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2024 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ …ΣΥΝΕΧΙΣΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΑΣ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙ……

  4. Ο Μητσοτάκης παραδίδει αμαχητί τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στους Τούρκους και εσέις οι σκυλόφυλοι ασχολείστε για ένα κοπρόσκυλο.

  5. Ο/Η οποιος υπερασπιζεται τον ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗειναι ο ιδιος λέει:

    ευχομαι σε ολους οσους λετε αυτα ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ… το αιχμηρο αντικειμενο,,,

  6. Δεν εννοούν θα τους κάψουν. Θα τους κλ@σουν..
    Δηλαδή είμαι ο μοναδικός που δεν ασχολείται με έναν κ@λο σκύλου; Wow!!

    1. Επιτέλους θα σταματήσεις αυτές τις μπούρδες που λες! Στο έχω ξαναπεί!! Γράψε ένα σοβαρό σχόλιο με επιχειρήματα η αλλιώς ξεκόλλα από δω!!!!

    2. αυτος που εκανε αυτο στο ATYXO ZΩΝΤΑΝΟ θα το κανει καποια στιγμη και στην ΚΟΡΗ καποιου….και ισως αυτοι που ΔΕΝ ασχολουνται να ειναι οι WOW !!!! μπαμπαδες της ατυχης ΚΟΡΗΣ…..

  7. Ρε χαλαρωστε ενταξει εγινε ενα περιστατικο αποκοσμο και θλιβερο εις βαρος ενος ζωου. Ας γινουν οι ερευνες που πρεπει αλλα εδω δοθηκε τεραστια δημοσιοτητα και πρωτοφανης κινητοποιηση των Αρχων που δε γινεται ουτε για βιασμους παιδιων ανθρωποκτονιες και αποπειρες ανθρωποκτονιων. Εδω οι επενδυτες τα ειχαν εξαφανισει ολα τα σκυλια και τις γατες ειδικα γυρω στο 2015 που ερχοταν τα πολλα κυματα και δεν ακουστηκε κιχ

    1. αυτος που το εκανε αυτο ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ…. ποσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ…. δεν εχεις δει…οσους σφαζουν σκυλους ΠΟΙΟΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ

  8. Άραγε, οι βαρεμένοι ψευτοφιλόζωοι, που απειλούν ξενοδόχους, θα τολμούσαν πάρουν τηλέφωνο στην τουρκοκή πρεσβεία και να απειλήσουν ότι θα κάψουν τον ερντογάν, σε αντίποινα για την γενοκτονία του 1922, όταν ο Κεμάλ έστειλε πλοία με τις σορούς 20.000 νεκρών Ελλήνων, σε εργοστάσιο σαπουνιών στην Γαλλία, ή για τια γυναικόπαιδα που βίασαν στην Κύπρο, τα στρατεύματα των γειτόνων μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα, που λέει και ο ψηφισμένος φίλος μα0,ς ο Κυριάκος;
    Αντε γαμήσου 41%

    1. Ωραίος, μπράβο. Από τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει. ΑΑΑΑ+++

  9. ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ Ο ΟΙΔΟΞΤΗΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ…… ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ…… ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙΚΗ!! ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ….

Comments are closed.