Απειλούνται συμπλοκές πολιτών και αστυνομίας – Αρνούνται να «μείνουν σπίτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
salonikaparalia

Τα γεγονότα «τρέχουν» στην πατρίδα μας!


Ένταση προκλήθηκε μεταξύ πολιτών και αστυνομίας στον παραλιακό πεζόδρομο της Περαίας στην Θεσσαλονίκη. Οι κάτοικοι δε «έμειναν σπίτι» στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό αλλά επέλεξαν να βγουν στον παραλιακό πεζόδρομο της Περαίας.

Η αστυνομία προσπαθούσε να τους προτρέψει να επιστρέψουν σπίτι τους με αποτέλεσμα εκείνοι να αντιδράσουν.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού έκανε λόγο για ανευθυνότητα!

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν το απόγευμα στην παραλία της ανατολικής ακτής του Θερμαϊκού σε μια προσπάθεια να προτρέψουν όσους έκαναν περίπατο να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να τηρήσουν τα μέτρα.

Τότε κάποιοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους και παραλίγο να έχουμε σοβαρά επεισόδιά.

Η συμπεριφορά τους προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιώργου Τσαμασλή ο οποίος σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε:

«Ανευθυνότητα, Προσπαθεί η αστυνομία να απομακρύνει τους πολίτες που βγήκανε περίπατο στον πεζόδρομο Περαίας Νέων Επιβατών αλλά οι πολίτες δείχνοντας ανευθυνότητα συμπλέκονται ακόμα και με την αστυνομία, σας παρακαλώ, εφαρμόστε με απόλυτη ευλάβεια τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι για το καλό μας».

 

Παρόμοιες σκηνές συνέβησαν και αλλού στην πόλη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΠΡΩΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΒΛΟΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΡΟΙΤΕΣ……….

  2. Η αστυνομία περιπολεί κάνοντας συστάσεις απο το μεγάφωνο και οι πολίτες Γελάνε στο βίντεο , τι γελάτε ρε; Άσκηση είναι , αυτό που τώρα σας φαίνεται αστείο δεν είναι παρά μια πρόβα τζενεραλε επιβολής του περίφημου Martian law . Σήμερα συστάσεις… αύριο θα έχει πυρ σε όποιον δεν συμμορφώνεται.

  3. Ουτε προστιμα ουτε τιποτα Στρατιωτικος νομος ο Στρατος Αστυνομια και πολιτοφυλακη με εντολες να πυροβολουν .Τουε νεκρους σε ενα λακο και φωτια σε περιπτωση που ειναι μολυσμενοι

  4. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1000 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!!!

  5. μερικα πεντοχιλιαρα στο κεφαλι θα τους εκανε να συνελθουν αμεσως και μετα μερικες κλωτσιες στα πισινα για συμπληρωμα.

  6. Είναι συριζαίοι και κεερφάδες, με μόνιμη αντίδραση σε ότι σωστό για τους πολλούς. Τα ονοματάκια τους να αποτυπωθούν σε λίστα και όταν θα χρειαστούν νοσηλεία, απλώς θα εξαιρεθούν. Δε μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να παίζει με την υγεία των πολλών, του κοινωνικού συνόλου, της οικογένειάς μου και των παιδιών μου, επειδή είναι αριστεροανεύθυνος, με μαρξιστικό IQ. Άιντε πια με το κάθε φρούτο.

    1. Ρε αντε στον γεροδιαολο μαλκα που νομιζεις πως εισαι και Ελληνας. ΓΥΦΤΟΥΛΑ

    2. Δεν έχει να κάνει με πολιτικές ιδεολογίες ρε Έλληνα, είναι θέμα παιδείας και πειθαρχίας και εμείς ως λαός δεν τα εχουμε αυτά!!!

      1. τι παιδεια βρε φιλε.ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ χουντας που θα φερουν ετοιμαζουν.αντε ξυπνατε εδω μεσα.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ.δοκιμαζουν αντιδρασεις τωρα.διαβασε να μαθεις.το επομενο βημα τους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ερχεται
        πολυ συντομα και αυτο..μελετημενα τα πλανα τους ενα προς ενα.Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΖ ειχε προβλεψει την πανδημια απο το 2015 .ΧΑ ΧΑ ΧΑ που το ΗΞΕΡΕ?στα εργα τους τα ΕΔΕΙΧΝΑΝ πριν χρονια.ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ
        ΦΟΒΟ θελουν πριν την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΙΑ.

Comments are closed.