Απελπισμένος διάσημος DJ μετά από μια βραδιά στη Μύκονο – Το βίντεο που ανέβασε

Κοινοποίηση:
6fb4b116-mykonos-dj

Ο Bob Sinclar, ένας από τους πιο διάσημους DJs και παραγωγούς στον κόσμο, εμφανίστηκε απελπισμένος μετά από μια βραδιά δουλειάς που πέρασε στη Μύκονο, την οποία όρισε ως «τη χειρότερη της καριέρας του».

Στο προφίλ του στο Instagram, ο Sinclar μοιράστηκε ένα ξέσπασμα με τους θαυμαστές του στο οποίο… θρηνεί για την αυξανόμενη χρήση κινητών τηλεφώνων σε κλαμπ και ντίσκο, εις βάρος του αληθινού πνεύματος της μουσικής και του χορού.

Ο Sinclar αναφέρει ότι η βραδιά είχε καλές προοπτικές. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύλλογος ήταν υπέροχος και ο κόσμος επίσης: όλα έμοιαζαν να προμηνύουν μια επιτυχημένη διοργάνωση. Ωστόσο, από τη στιγμή που άρχισε να παίζει το γαλλικό ρεπερτόριό του, μια μίξη εμπορικού, techno και deep, ο DJ παρατήρησε ότι το κοινό φαινόταν σαν να τους ενδιέφερε περισσότερο να κινηματογραφήσουν με το κινητό τους παρά να χορέψουν.

Αν και προσπάθησε να παίξει όλες τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες του, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. «Ίσως φταίω εγώ, δεν ξέρω τι συμβαίνει… Δεν έχω βαρεθεί ποτέ τόσο».

Στο ξέσπασμά του, απηύθυνε μια εγκάρδια έκκληση προς τους φίλους του κλαμπ: «Σταματήστε να χρησιμοποιείτε κινητά τηλέφωνα στα κλαμπ. Χορός!».

Το μήνυμα έλαβε χιλιάδες υποστηρικτικά σχόλια, με πολλούς χρήστες να κοροϊδεύουν τη «γενιά των τηλεφώνων»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

Leave a Response