Απογοήτευσε κριτές & κοινό: Πολύ μακριά απ’την πρωτιά η Σάττι, παίρνει την κάτω βόλτα η Ελλάδα στα στοιχńματα

Κοινοποίηση:
marina-satti

Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην ένατη θέση, με βάση τα στοιχήματα, στον τελικό της Eurovision 2024, που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο, το βράδυ.

Παρά τη φαριγγίτιδα και τον πυρετό, αλλά και τις αστοχίες πάνω στη σκηνή, η εκπρόσωπος της Ελλάδας κατάφερε χθες, Πέμπτη, το βράδυ, να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Με βάση την κλήρωση, που έγινε αμέσως μετά το τέλος του Β’ Ημιτελικού, η Ελληνίδα τραγουδίστρια με το Ζάρι, θα διαγωνιστεί στην 12η θέση του τελικού και η Κύπρος στην 20η.

Τι λένε τα στοιχήματα για τη Μαρίνα Σάττι

Μετά τη χθεσινή βραδιά, η κατάσταση των χωρών στα στοιχήματα άλλαξε ξανά, με την Κροατία να παραμένει το απόλυτο φαβορί, να ακολουθούν το Ισραήλ και η Ελβετία, ενώ με αρκετά μεγάλη διαφορά, η Ελλάδα φαίνεται να βρίσκεται στην ένατη θέση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχήματα.

eurovision 2024 3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Σοβαρη διαπιστωση για την θεση της ΕΛΛΑΔΟς στο κιτσαδικο βλαχοπανηγυρο .,.,.

    Ποιος πληρωνει ολους αυτους τους αργοσχολους αταλαντους γελοτοποιους ?

    Μηπως ο ΕΛΛΗΝΑΣ μαλακας φορολογουμενους?

  2. ΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ;ΠΕΝΤΑΔΑ ΔΕ ΒΛΕΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΩΝΙΣΜΕΝΗ;

  3. 🤣🤣🤣🤣 δεν πειραζει να ειναι καλα η κοπελα απο την “αδιαθεσια” της αλλα εχει νύχι που σκίζει και κόβει 🤣🤣🤣 γιαυτο και μονο αξιζει βραβειο….οπως και το ελλαδισταν για τις επενδύσεις και την επιχειρηματική ανάπτυξη στα εξαρτήματα καλλωπισμου🤣🤣🤣

  4. Η όλη εμφάνιση μια τριτοκοσμική γυφτομπανανια όπως η κατάσταση στο Ελλαδισταν! Αν ήθελαν αυτό το πέτυχαν!!!

  5. Διεθνιστικο Γυφτάκι που κανεις woke προπαγάνδα, αντε να τραγουδησεις στους Πακιστανους στο Συνταγμα οπως την πρωτοχρονια. Πουλημενη φασαια που μας το παιζεις και επαναστατρια, ενω εξυπηρετεις τη νεα Ταξη Πραγματων. Γι’αυτο σε προωθουν τοσο και κάνεις διαφημισεις vegan κλπ παπαριές. Μακάρι να πατώσεις με το γυφτοτράγουδο! Γιατι σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπευει την ελληνικη μουσικη – κουλτούρα , αυτο το εκτρωμα τυπου Bollywood

  6. Από την αρχή μας έλεγαν πρώτη παντού κλπ προπαγάνδα του κερατά τελευταία θέση και πολύ είναι.

    1. “””…. μας έλεγαν……””” και καλα σας εκαναν που σας ελεγαν οτι ηθελαν για να δημιουργησουν κλιμα, οπως “” η κεφαλη με περικεφαλαια “” του ανυπαρκτου κρατους του ελλαδισταν, διοτι τα κατοικιδια του -σταν ειναι ανεγκεφαλα και χρειαζοντε τoν χειρισμό για να υπαρχει λογος υπαρξης….

  7. ποιός ασχολείται με αυτό το καρναβάλι ακόμα ρε παιδιά. Γεματό αδερφές σατανιστές και ξέκωλα είναι.

  8. Με τετοιο τραγουδι της πλακας και με την …στραβη φουφουλα για αμφιεση τι περιμενουν μερικοι ξεμωραμενοι;;;;;; Θα νιαουρισει και θα βγει πρωτη;;;;

  9. Στους ισραηλινους θ τ δωσουν επιβραβευση για την γενοκτονια στη Γαζα

  10. Πω,πω πως θα το αντεξουμε ??????Ρε αει σιχτιρ πια

Comments are closed.