ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! ΓΙΟΥΧΑΪΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ

Κοινοποίηση:
ΜΕΝΔΩΝΗ

Σφοδρές αποδοκιμασίες επεφύλαξε το πλήθος κόσμου που έχει συγκεντρωθεί από τις 5 τα ξημερώματα στην Μητρόπολη, για να προσκυνήσουν την σορό του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, στους κυβερνητικούς Παναγιώτη Πικραμμένο και Λίνα Μενδώνη με αφορμή τον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση το ζήτημα της ταφής.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εκπροσωπούν επίσημα την κυβέρνηση στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ωστόσο πλήθος κόσμου που βρίσκεται εκεί για την κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα νωρίτερα, τους αποδοκίμασε.

Πιθανότατα επειδή εκπροσωπούν επίσημα την κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε πως δε θα αποδοθούν στον τέως Βασιλιά τιμές αρχηγού κράτους και δε θα γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη.

Αντίθετα αξίζει να σημειωθεί ότι χειροκροτήθηκαν ο Α.Σαμαράς ο οποίος από την αρχή διαφοροποιήθηκε από την επίσημη θέση της κυβέρνησης όπως και ο ανεξάρτητος βουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ Κ.Μπογδάνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. το πηρε το μινημα ο μηζοτακης μεχρι 20% αν παρει χαρουμενος να ειναι , και γιατι εκτος βουλης ταχα το κομα κασιδιαρη , το κομα καιλη που εκλεψε γιατι δεν το βγαζουν εκτος βουλης , ο κασιδιαρης τι εκανε και ειναι φυλακη τιποτα , η καιλη τι εκανε εκλεψε εκεινο το κομμα πρεπει να βγει εκτος βουλης γιατι πιο εγκληματικη οργανωση απο τον μηζοτακη δεν υπαρχει κουφαλα του κερατα θα φας καλα τωρα στις εκλογες και ο τσιπρας και εκεινο το καθηκι δεν ξεχναμε και οι 2 ειναι το ιδιο σκατα , ,

  2. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι λένε η κηδεία δεν έγινε δημόσιας δαπάνης. Όλα αυτά τα έξοδα που έγιναν για της προετοιμασιες της κηδείας στο Τατόι ποιος θα τα πληρωσει? Όλους αυτους τους αστυνομικους που φυλαγαν τα λαμογια ποιος θα τους πληρωσει? Το ότι έκαναν μια Αθήνα μπάχαλο ποιος θα αναλάβει την ευθυνη. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

  3. Τι μάτια είναι αυτά που έχει ο Πικραμένος. Τι δαιμονικό βλέμμα!

  4. Ο/Η φιλοβασιλικοι φιλοι του Τσιπρα που διαβαζουν μακελειο λέει:

    Να χαιρεστε που ο τεως πεθανε επι Κουλη. Επι Τσιπρα θα τον κηδευαν στο εξωτερικο.

  5. Ετος 2023 με πεινασμενους Ελληνες χωρις φαρμακα ανεργους κσι εσεις γυριζετε στον μεσαιωνα και στηριζετε χαραμοφαιδες βσσιλιαδες? Αυτη την Ελλαδα ονειρευομαστε αυτη θελουμε να ζησουν τα παιδια μας? ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!! ΟΥΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΔΕΣ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!

  6. Επειδή μιλάμε για δημοκρατία, οι κ.κ. Μενδωνη & Πικραμένος, πως έγιναν υπουργοί εξελεχθηκαν με την ψήφο του λαού , είναι λαοπροβλητοι ή διορίστηκαν απο τον αφέντη τους?

  7. Ο Πικραμμένος έκλαιγε σαν γυναικούλα όταν είχε βρεθεί ένοχος και ήταν να πάει φυλακή. Η Λιγνάδαινα κοιτάξτε φάτσα…

  8. Έρχεται σύντομα πολιτειακή ανωμαλία!!!
    Τους πολιτικούς θα τους παίρνουν με τις πέτρες!!!
    Θα γίνονται καθημερινά πολιτειακές αναταραχές!!! Όλοι και οι 301 της υπάρχουσας Βουλής είναι Ακατάλληλοι για την χώρα, τον Έλληνα την Ελλάδα. Έρχεται το Τέλος της Ενωμένης Ευρώπης. Λίγα τα ψωμιά της. Τα γεγονότα τρέχουν έρχονται!!!!! Είναι κοντά!

  9. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ τον Κυριάκο μας θα τον αγαπήσω στις εκλογές.

  10. Ψήφο μόνο στον Ηλία Κασ. Ξυπνάτε Έλληνες 45 χρόνια δεν τους βρεθήκατε !!!!!

  11. Οι κατά συρροην ρουφιάνοι και χαφιέδες των μέσων ενημέρωσης, ταϊσμένοι από τον Πέτσα, από το πρωί υποβαθμιζουν το πλήθος του κόσμου που συγκεντρωθηκε και κάνουν πλάτες στα λαμογια πολιτικούς που μας έκλεψαν τα λεφτά των δημοσίων ταμείων και μας πτωχευσαν. Η κλοπή δημοσίου χρήματος από τους πολιτικούς συνιστά κατάλυση του πολιτεύματος.

  12. Το “σαν” μου αρέσει !!! Μακελειό. Σαν “σκυλιά”…
    τα βλέπεις τα “σκυλιά”…??? Εδώ λέμε..για τααα…
    “σκυλιά” ….”τσομπανοσκυλα”..!!! Το ένα… αυτό που πάσχει απο ερμαφρόδιτισμο..”ξελασποσε” και “ξέπλυνε”.. το αφεντικό του – με ολίγον τι ανορθόδοξο τρόπο.. ομολογουμένως – αλλά τα κατάφερε στο “μέγιστο”…για “όλους” τους!!!
    Και το δεύτερο το “αρσενικό”…ο επιβήτορας για το “είδος”..”ράτσα”..”φάρα” και τη συνέχεια της στους αιώνες των αιώνων..της “Αγίας Οικογένειας”..!!!
    Είναι αυτός που επιβάλλεται να “μένει”…στην αφάνεια και “κρατάει” τα δεύτερα Βιβλία…τα πονηρά..τα βρώμικα…Όχι..? Τον έχετε ακούσει..
    3,5 χρόνια ποτέ… Πιστός στο αφεντικό του…!!!
    Σκυλοβροχη δυστυχώς……

  13. Καλά τους έκαναν…. Τον έθαψαν χωρίς τιμές του κράτους σαν απλό θνητό… Κ αυτοί πήγαν εκεί να κάνουν τι; ντροπή τους που πήγαν. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την ιστορία τους κ Κωσταντίνος θα συνεχίσει να αναφέρετε βασιλεύς των Ελλήνων. Τους αρέσει δεν τους αρέσει. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ

  14. Η τσιμεντώνη όλα τα λεφτά η παλιομπαλότσα, τι τους κοιτάτε ρε;

  15. Το βλεμμα του ειναι ολα τα λεφτα. Αστους να γιουχαρουν εμεις κανουμε δουλιτσες και ζουμε σαν βασιλιαδες.

  16. Ο λούλης μπούλης Σαμαράς εκεί παρών νομίζωντας ότι προσεχώς θα αναρριχηθεί στην προεδρία.
    Αυτός που ψήφισε τον αντιρατσιστικό νόμο, που του επέβαλαν οι Εβραίοι.
    Στην θητεία του ως πρωθυπουργού κατά δεκάδες χιλιάδες εισέβαλαν στην Ελλάδα οι αφροασιάτες.
    Κωνσταντίνος Μπογδάνος νεοταξίτης φιλελές δημοσιογράφος σε προδοτικά ΜΜΕ.

    1. Πάντως έχουμε αρπαχτικά πολιτικούς φαγάνες και δεν νομίζω να βγάλουν αλλοδαπό δήμαρχο όπως στην αγγλια να τους πάρουν την κουτάλα.

  17. εγω θα πω κατι αλλο…κανενα μμε δεν πρεπει να στηριξει το σχεδιο μητσοτακη για παρανομο αποκλεισμο κομματος απο τις εκλογες…οποιος στηριζει τετοια σχεδια φιμωσης της λαικης ετυμηγοριας, ειναι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ…Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.

  18. Έπρεπε να τους γ@μ@γ@ν$…..
    Κακώς τους άφησαν…….
    Δεν καταλαβαίνουν αυτά τα λαμόγια από τέτοια……Μόνο π#$@τ@! Και ξεκ#!¥€@άμα….
    Έρχεται ….λαίλαπα…..

  19. Τι σχέση έχουν τα ανθελληνικά νεοταξιτικα σκουλήκια πολιτικοί με έναν άνθρωπο όπου σήμερα στον επικήδειο λόγο κυριαρχούσαν οι έννοιες πατρίδα αγώνας οικογένεια θυσίες και Έθνος? Αυτά τα δοσιλογικα σκουλήκια πολιτικοί μας έχουν ζαλησει τα @@ με….διεθνες το ένα, παγκόσμιο το άλλο πανευρωπαϊκό το τρίτο. Ρε στα @@ μας για το διεθνές και το παγκόσμιο, την Ελλάδα κυβερνειτε και θέλουμε να ακούμε για εθνικό δίκαιο και εθνικό συμφέρον, αντε παλιομ@λακες στην τελική, και βαρεμένοι και προδοτες και δοσιλογοι.

  20. Ναι καλά τους κλασανε μια μαντρα οι νεοελληνες βολεψακιδες, ρε λαμογια έρχονται εκλογές ψηφιστε κασιδιαρη, εκεί να δω αν έχετε α@χι@ια.

  21. Δεν μπορείτε να σταθείτε πουθενά λαμόγια της δημοσκατίας,παντού κυνήγι,σε λίγο θα σας πάρουν με τις πέτρες

  22. ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ? ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ???

  23. Τίποτα αριστεροί θα τους γιουχαρισαν……..

    1. όλη η Ελλάδα είναι στην ανέχεια μούλε! Ξύπνα και χέσε τα κόμματα!

      1. Είναι χιούμορ φτωχε στο πνεύμα φίλε μου. Είδες κανέναν αριστερό στην κηδεία σήμερα??

  24. οι καημένοι πήγαν για ψηφαλάκια και εισέπραξαν ανοιχτές παλάμες

  25. Φτάσανε οι εκλογές λαθρολάγνοι του κούλη. Με μάσκα θα πηγαίνετε, μην σας γιουχάρουν;

  26. Καλά που το CNN ειχε την απ’ευθείας μετάδοση γιατι τα ελληνικά κωλοκάναλα κόβανε και ράβανε οτι θέλανε.

    1. 👍👍👍👍👍 μια ζωη απατεωνες τα ελληνικα τιβι καναλια. Και σημερα θα δειξουν το γyφταριο που εχουν δημιουργησει στο τατοϊ….ξεφτυλα κρατος και ανυπαρξια……στα περατα του κοσμου…η διαφημηση του -σταν….

  27. Ρίξτε τους γιαούρτια να δούμε άσπρη μέρα.

    1. Τί λες; Τα γιαούρτια είναι ακριβά. ΡΟΧΑΛΕΣ

  28. μενδώνη με στέκα ????????????
    ρε μαλάκ@ κούλη το πόσο βλάκας εισαι φαίνεται που την διάλεξες για υπουργό ???????
    κανε υπουργό την παναγιωταρέα ΗΛΙΘΙΕ κούλη να γκρεμιστεί απο την ντροπή της η ακρόπολη

    1. “““…… να γκρεμιστεί απο την ντροπή της η ακρόπολη“““ 👏👏👏👏👏👏👏

Comments are closed.