Αποδόμηση του Κασσελάκη με ένα ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ

Κοινοποίηση:
μακελειο

Σαφώς κατώτερος του Τσίπρα. Η ζωή δεν είναι REALITY SHOW. Μιλάμε για άτομο, απολύτως άσχετο και ανίδεο πάνω στο σύνολο των θεμάτων που άπτονται της διοίκησης του κράτους.

Οι Έλληνες για ακόμα μία φορά ήταν τα πειραματόζωα.

Ενώ δήλωσε: «Δεν βλέπω στο άμεσο μέλλον (να έχω) κάποια επίσημη θέση στην πολιτική», έγινε σε μερικές μέρες αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το παραπάνω δήλωνε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Στέφανος Κασσελάκης στις 9 Ιουλίου!!! Δυόμιση δηλαδή μήνες πριν!!

Και σήμερα τον βλέπουμε, όντας νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να είναι ο δυνητικός ηγέτης της χώρας!!

Τον “φύτεψε” κάποιος, όπως χιουμοριστικά απαντούσε το προηγούμενο διάστημα σε σχόλια στο διαδίκτυο;;;

Οι Έλληνες ακόμα δεν ξέρουν σχεδόν τίποτα για τον άνθρωπο αυτό, που τα ΜΜΕ θέλουν να μας πείσουν ότι…απέκτησε ξαφνικά τόσο ισχυρό ρεύμα που μπορεί να φέρει το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας από τροχιά κατάρρευσης σε τροχιά…διακυβέρνησης.

Δείτε ένα ενδιαφέρον πρώτο ποτ πουρί, από τα πολλά που σίγουρα θα βγουν στην πορεία για το «φαινόμενο Kasselakis», τον πολιτικό γέννημα-θρέμμα της Κρήτης, που όμως μας ήρθε -“έτοιμος”;;;- από τις ΗΠΑ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΣΕ ΓΑ@@@@ ΣΤΟ Μ@@@@Ι ΤΗΣ Μ@@@Σ ΧΟΡΟΠΗΔΑΜΕ

  2. εχει παραλαβει ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ απο τον ΤΣΙΠΛΑ.!!!!!!!! δεν υπαρχει ελπιδα. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ,διοτι χιλιαδες ανιπαρκτοι κατα τα φαινομενα ,ελαβαν μερος σε αυτη την κωμικο τραγωδια.

  3. Απο χιλαδες οπαδους φυτιψαν εναν απο το πουθενα αρχηγο Αυτο δειχνει ανικανοτητα Θελουν και να κυβερνησουν τρομαρα τους Σαν τον Κουλη που εχει παρει ολους τους Πασοκτζιδες και τους εχει κανει υπουργους Που πατε ρε αφου δεν εχετε στελεχη αξια Αλλα το χρημα ειναι το θεμα σας και τιποτε αλλου Ουστ καθικια

  4. Από τούς λούστρους έλλειπε ένα Κασελάκι ώστε να μπορούν νά αποδώσουν έργο. Τελικά τό βρήκαν !

  5. Γάμησε και τα παιδιά τους. Γάμησέ τους όλους. Αν τους πετάξεις από το κόμμα θα κοπούν τα λεφτά τους. Τους κρατάς στο χέρι. Σε έβαλαν μπροστά για να ξαναγίνουν κυβέρνηση, δεν φαντάστηκαν τι τους περιμένει που εμπιστεύτηκαν ένα πούστη.

  6. Περατζάδα θα σας πάρει ο Κασσελάκης. Χαχαχα!!!!!

  7. Βάλε και το άλλο το πουστάκι να γαμάτε μαζί. Ξευτίλισέ τους, ταπείνωσέ τους, γελάνε με τον ανθρώπινο πόνο, είναι τέρατα.

  8. Έκαναν και κάτι σωστό οι αμερικάνοι που μας έστειλαν τον πούστη. Γάμησέ τους όλους. Όποιος δεν σου κάτσει εκτός κόμματος. Υπάρχει Θεός, θα πληρώσει για όλα όσα έκανε το σατανοκόμμα στην Ελλάδα. Ο Θεός είναι μαζί σου, γάμησέ τους όλους, μην τους λυπηθείς.

  9. τα εχαμε χυμα ….. μας ηρθαν και τσουβαλατα …. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ο ψαροκασσελα..κης !!!! θελει εισβολη οθωμανων και θα ζητησει την υπερψηφηση και φυσικα την εφαρμογη του νομου περι …οθωμανικου δικαιου !!!! χαρα οι πισωγλεντηδες βρηκαν τον ανθρωπο τους ..!!

Comments are closed.