Αποκάλυψη-σοκ: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός συνοδός πολυτελείας… Οι φωτογραφίες-σκάνδαλο!

Κοινοποίηση:
syn-710x401

Αυτό και αν είναι σκάνδαλο!!!

Πανικός έχει προκληθεί με την είδηση πως πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι βίζιτα πολυτελείας, με φωτογραφίες της να έχουν διαρρεύσει και να δημιουργείται σάλος στο χώρο της showbiz!

Πρόκειται για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Και όταν λέμε πασίγνωστη το εννοούμε! Είναι ένα από τα top ονόματα κορυφαίας σειράς που παίζει αυτή την περίοδο στην ελληνική τηλεόραση και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Μάλιστα η κούκλα ηθοποιός εμφανίζεται και σε θεατρική παράσταση φέτος, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του ανδρικού κοινού, αφού η γοητεία της δεν περνάει απαρατήρητη! Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη κυρία, το όνομα της οποίας θα προκαλέσει ντόρο, έχει βρει τον μπελά της καθώς φωτογραφίες της από την ώρα της πράξης έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και προκαλούν σάλο! Η ίδια φαίνεται να έχει κινηθεί νομικά ώστε να διαψεύσει το γεγονός και να “πατήσει” πάνω σε φωτομοντάζ!

Όσο για τις τιμές της! Απαγορευμένες, αφού για κάθε βραδιά η κυρία της ελληνικής showbiz φέρεται να έπαιρνε τετραψήφιο αριθμό και μάλιστα από τα… υψηλά νούμερα! Δεν είναι λίγο βλέπεις να… κυκλοφορείς τέτοια γυναίκα! Έστω και με την βοήθεια… χρημάτων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙ.

  2. Εμενα με ενδιαφερει ,αν η κ. τραμπακουλα δηλωνει τα “εισοδηματα “της στην εφορια,και τι κανει η ΑΑΔΕ.Επισης,αν δηλωνει και ο “μαρκαλιστης”.Δικαιωμα της ειναι να χρησιμοποει τα”οργανα” της ,οπως αυτη νομιζει.Αλλωστε ,ΔΕΝ φαινεται να διαθετει και αλλα προσοντα…Η φυση ΔΕΝ τα δινει ολα μαζι!..

  3. Τι το …αξιοπερίεργο?? Εδώ τόσες και τόσες υποψήφιες σε λίστες Δημάρχων και Περιφερειαρχών έχουν περάσει….από το επικερδές κι όχι μόνο(!) αυτό επάγγελμα!!!!

  4. Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως και να απαντήσουν μόνο παλικάρια παρακαλώ..
    Για ποιό λόγο μπορεί να πληρώνει ενας άντρας τέτοιο ποσό σε μια γυναίκα για να πάει μαζί του;
    Α) εχει σεξουαλική δυσλειτουργία (δεν τού σηκώνεται)
    Β) εχει βίτσια που μια ηθική γυναίκα δεν θα τα ικανοποιούσε
    Γ) είναι παντρεμένος για τα τυπικά τής κοινωνιας και ανώμαλος
    Δ) τα λεφτά που πληρώνει για την “διασημη” τα εχει βγαλει με ανέντιμο τρόπο (κλοπες, απατες, καταχρηση δημόσιου χρήματος, εμποριο οπλων ναρκωτικων..) και επειδη δεν μπορει να τα δηλώσει στην εφορια τα σκορπάει πλουσιοπάροχα όπου να ‘ναι

    1. Ως μαθηματικος -ψυχαναλυτης της σχολης του Freud,συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα σου.Απο ανατομικης σκοπιας ολε αυτες οι”κυριες” ΔΕΝ διαφερουν απο τις αλλες.Το εχουν στην ιδια θεση.Οι “κυριοι” αυτοι=διακεκριμενοι φοροφυγαδες εχουν ,προφανως,στυτικα προβληματα και πασχουν απο Οιδιποδεια συμπλεγματα(Ελλ. complex).Xρηζουν,λοιπον, παρατεταμενης και αναγκαστικης ψυχαναλυσης, ωστε να διαπιστωσουν οτι ΟΛΕΣ το εχουν στην ιδια θεση!..

  5. Για αυτο δεν ασχολουμαι με ολα αυτα τα σκουπιδια που μας σερβιρουν τα καναλια

    Το καθε κουτορνιθι με μυαλο χηνας και κωλομαγουλα αλογου (καλο αυτο) βαπτιστηκε επωνυμη .,.,

    ξεκολα δ διαλογης ειναι ολες ….

    και θα πρεπει να το σεβαστω εγω αυτο ? χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ

  6. Όταν ήρθαν οί Ρωσίδες γιά πρώτη φορά στην Ελλάδα καί πήραν γραμμή τι παίζει είπαν: ‘’το μουνί στη Ρωσία το είχαμε γιά κατούρημα,εδώ το έχουμε γιά τα κορόιδα!’’.πληρώνετε βίζιτες λεβεντιές μού!!

  7. Έρχονται κορυφαίες πορνοστάρ στην Ελλάδα και παίρνουν 200€ για μια ώρα και έχουμε τις βλαχάρες που δεν τις ξέρει η μάνα τους να ζητάνε πάνω από 1000€ για μια ώρα;;;

  8. Δηλαδη τι, δινει καποιος 50 000 να γαμησει την πως τη λενε; Δε παιζω 10 μαλακιες καλυτερα;

Comments are closed.