Αποκάλυψη 1: Θέλετε ονόματα; ΠΑΡΤΕ ΤΑ! «ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΡΑΣ». Κυβερνητικός αξιωματούχος που «γουστάρει παιδάκια» σέρνει το γαϊτανάκι των «γαλάζιων παιδεραστών». Αποκάλυψη 2: Η «Καμόρα» της σωματεμπορίας και ο «Νονός» της Μαφίας, κουμάντο στον τζίρο εκατ. των «λευκών κορμιών». Οίκοι ανοχής και λερωμένα πηλίκια. Μια εξαιρετικά επικίνδυνη υπόθεση με “ευυπόληπτα” κτήνη

Κοινοποίηση:
exofyllo 14-10

im_teaser_14-10-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo14-10

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 14-10-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΜΝΟΣ ΠΟΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ??ΒΓΑΛΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΕΦΑΝΕ!!
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!! ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,!!!!

  2. Η εξουσία βγάζει τον πραγματικό εαυτός σου προς τα έξω. Σε όλες τής κυβέρνησης του κόσμου είναι το ίδιο ανώμαλοι. Άνθρωποι με μεγάλη εξουσία έχουν σεξουαλικές ανωμαλίες.

  3. Μάλιστα κ. Στέφανε. Άραγε στους πόσους παιδεραστές παραιτείται μια κυβέρνηση. Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης είναι πολύ σωστός. Υποστηρίζει και έχει δίκιο τον χημικός ευνουχισμό, εφόσον πρόκειται περί πορωμένων ανθρώπων, που η ανοχή του συστήματος τους έχει πορώσει ακόμη περισσότερο

  4. Λασπη,λασπη,λασπη.Η …Κυβερνηση των παιδεραστων,των κλεφτων,των προδοτων των Ελληνων,η Κυβερνηση της πορνειας,του αισχους της ντροπης και της ξεφτηλας,απο αυτους τους 157 “βουλευτες” δεν υπαρχει ουτε ενας αρχηδατος που να πει ενα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ εχουμε γινει διεθνως ρεζιλι,αλλα ποιος δα το πει??? ο Χατζηδακης ο χειροτερος των χειροτερων υπουργισκος του Κουλη η μηπως ο αλλος ο “Τενιστας” της πλακας,που δεν ποιταει την ακριβεια που μαστιζει ολη την χωρα,το τενις του μαρανε!!! ως αναφορα για τους υπολοιπους οτι σκατα και το φτυαρι,εαν θα ξαναδουν την ψηφο του Ελληνα,Κυριακη κοντη γιορτη!!!!!!! που λεει και ο λαος,που χτυπαει το κεφαλι του τωρα που ψηφισε αυτους τους καραγκιοζηδες !!!!!!!!!!!!!!!

  5. πρωκτακης χατζηδακης υπουργος κιναιδων και πουστηδων

  6. Μας δημιούργησαν οι οφηδες (που έφτιαξαν και τις θρησκείες, λάθος λόγω βιασύνης αυτού που έγραψα πριν) και μας τρώνε (συναισθηματικά) οι σαυρες.
    Είμαστε ιδιοκτησία και των δύο.

    1. Εσύ πάρε μια μπανάνα και μπες σ’ ένα κλουβί.
      Εκεί είναι η θέση σου
      Δυστυχώς δεν εξελίχθηκες σε Homo sapiens

      1. Homo Neadertal είδα κι άκουσα τη συνέντευξη της Μαρίας Μαργαρίτη
        https://m.youtube.com/watch?v=Znt3KaKtymA&t=1707s&pp=2AGrDZACAQ%3D%3D
        ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
        Δεν είχα παρακολουθήσει τότε το 2008 και δε γνώριζα ότι της προσέφεραν 100 εκατομμύρια δραχμές για να μη μειοψηφισει στη δίκη των Αδελφών Ανδρεουλακου όπως η ίδια λέει.
        Τη κούρεψαν την έδεσαν κλπ επειδή αποκάλυψε τον οίκο που εξέδιδαν τα παιδιά.
        Ένας ακέραιος άνθρωπος ποτέ δε θα μπορέσει να συμβιώσει επαγγελματικά με αυτά τα κτήνη και τους απατεωνες.
        Εγώ το έχω αισθανθεί στο πετσί μου αυτό στη δουλειά μου παλιά
        Σε πολλές δουλειές όχι μόνο ως μηχανικός .
        Όμως δε θα πρέπει να ήταν αφελής για να πιστέψει ότι ο πρωθυπουργός υπήρχε πιθανότητα να ασχοληθεί με τη καταγγελία της και να πάρει το μέρος της;;;
        Εγώ αν ήμουν στη θέση της δε θα το έκανα αυτό γιατί θα γνώριζα τη κατάληξη
        Απλά θα αποχωρούσα αν είχα την οικονομική δυνατότητα να το κάνω
        Φίλος του άντρα μου άνθρωπος της διανόησης εργαζόταν σε δημόσια υπηρεσία.
        Το τι πίεση δεχόταν από τους διευθυντές που τον πίεζαν να υπογραφεί διαφορα έγγραφα που δικαιολογούσαν παράνομα λεφτά που έπαιρναν αυτοί δε λέγεται. Ο ιδιος δεν ήθελε να το κάνει αλλα αναγκαζόταν για να μη χάσει τη δουλειά και δεν είχε άλλους πόρους να ζήσει
        Άλλη συνάδελφος αρχιτέκτων μηχανικός υπάλληλος του Δήμου μια από τα ίδια
        Ευτυχώς που δε μπήκα στο δημόσιο, θα είχα πεθάνει τώρα
        ΔΕ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
        ΔΕ ΤΙΣ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ
        ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑ όπως θέλετε πέστε το μου δίνει αυτά που χρειάζομαι για να ζω. Πότε δεν ήμουν τεμπελα ούτε φοβήθηκα τη δουλειά. ΤΙΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
        Δε τη γνωρίζω τη κ. Μαργαρίτη αλλά φαίνεται ακέραιος άνθρωπος .
        Ηρωίδα δε θα τη χαρακτήριζα
        Δε θεωρώ ήρωα όποιον απλά κάνει το χρέος του
        Απλά ΕΝΤΙΜΟ.
        Μπράβο της .

  7. Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες βλέπουν και ενημερώνονται απ’τα κανάλια. Αν όλα αυτά τα ακούσουν στα δελτία ειδήσεων κάτι μπορεί να γίνει κάποιος να πάει μέσα, αν όχι τότε λαϊκή κατακραυγή και πίεση δεν υπάρχει. Μόνο κουκουλωμα και λήθη.
    Επιβεβαίωση πρώτα και μετά να παίζει το όνομα του καθενός και τι ρόλο έπαιζε καθημερινά στις τηλεοράσεις.

  8. Η Μαρεβα Γκραμποφσκι ζήλεψε τις υποδηματολογικες προτιμήσεις του Μωχάμετ Μπιν Σαλμάν κι εθεθαθη με παντόφλα λαϊκής ;;;

  9. Φημολογείται ότι η μητέρα εξέδιδε το παιδί από τα 11 πριν γνωρίσει τον Μίχο.
    Ο λογαριασμός της στο fb είναι πολύ ενεργός και θεωρείται απορίας άξιον πώς μια τόσο μπασμενη νεαρή γυναίκα στα social δεν αντελήφθη τις ύποπτες κινήσεις της κόρης της στο tik tok καθως και τις φωτογραφίες που ανεβαζε συνεχώς η μικρή με ακριβά κινητά δίπλα σε πανάκριβα αυτοκίνητα.
    Είναι πιο ένοχη από τον παιδοβιαστη Μίχο.
    Αυτή πρέπει να καταδικαστεί πρώτη.

    1. εντελως ακυρο αυτο που λες καθως εχει διαρρευσει ο διαλογος της μανας με τον μιχο. Απο το διαλογο θα καταλαβεις τι ακριβως εχει γινει. Οι φημες περι μανας ελευθερων ηθων και πατερα ναρκομανη ειναι η γνωστη τακτικη που εχει χρησιμοποιηθει πολλες φορες, για να ξεπλενει η δηθεν δικαιοσυνη σε συνεργασια με τα βοθροκαναλα τις αμαρτιες των ελιτοσκουπιδιων.

  10. ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ…να βγαλουν και της λουγκρες της βουλης που πηδανε ανηλικα

  11. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΠΡΆΒΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ

  12. Είναι μία σκευωρία που έστησε το Σύριζα για να ρίξει τον μεγάλο κυβερνήτη μας.

  13. Μπράβο μακελειό!Ξεσκίστε τους στις αποκαλύψεις να βγουν όλα στην φόρα, δώσε ονόματα, ρίξε τον π@υστροκούλη με τους βρωμιάρηδες!! Βρωμιάρηδες είστε και οι υπόλοιποι των κομμάτων..

  14. Ο γιος του παιδεραστή φωτογραφία με αυτόν που δέρνει γυναίκες….;;;;

  15. Επόμενο εξωφυλλο μακελειο:
    Ο Μίχος κυνηγούσε να βιάσει και τον εννιάχρονο αδελφό της 12χρονης κατήγγειλε η γιαγιά της.
    Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρωνω(Λιγνάδης).

  16. Γειά σου Μακελειό! Τα σπάει το εξώφυλλο, συγχαρητήρια

  17. Γειά σου Μακελειό! Τα σπάει το εξώφυλλο, συγχαρητήρια

Comments are closed.