Αποκαλύψεις Zakharova: Αυτοί κρύβονται πίσω από την αποτυχημένη εισβολή στο Bryansk

Κοινοποίηση:
MAK

Τις εθνικότητες των μισθοφόρων που συμμετείχαν στην ουκρανική επιχείρηση αποκάλυψε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ

Ανάμεσα στους ξένους μισθοφόρους των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που εξουδετερώθηκαν στην περιοχή του Bryansk, υπήρχαν πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Πολωνίας και του Καναδά, όπως αποκάλυψε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova.
«Σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου, μεταξύ των μισθοφόρων που εξουδετερώθηκαν στην περιοχή Bryansk υπήρχαν πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Πολωνίας και του Καναδά», ανέφερε η διπλωμάτης σε συνέντευξη της στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Η Zakharova διευκρίνισε ότι τα δεδομένα που αποκτήθηκαν σχετικά με την υπηκοότητα των ξένων μισθοφόρων είναι προκαταρκτικά και θα συμπληρωθούν με περαιτέρω στοιχεία.
Νωρίτερα σήμερα (28/10) είχε γίνει γνωστό ότι μια ομάδα σαμποτέρς και αναγνωριστικών δυνάμεων προσπάθησε να εισβάλει στο Bryansk, ωστόσο συνετρίβη από την FSB και τη ρωσική εθνοφρουρά.
Tουλάχιστον 4 μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εξουδετερώθηκαν, ενώ όσοι προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή επλήγησαν με πυραύλους και υπέστησαν απώλειες.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response