Αποκατάσταση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας μετά από ανατροπή βυτιοφόρου

Κοινοποίηση:
neaethnikiodos

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, δόθηκε η δυνατότητα κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, το οποίο είχε παραμείνει κλειστό από τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η διακοπή της κυκλοφορίας οφειλόταν σε ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο 82ο χιλιόμετρο, κοντά στην Πλαταριά, όπου ένα βυτιοφόρο φορτηγό ανατράπηκε κατά τη διάρκεια μιας στροφής.

 

Ο οδηγός του βυτιοφόρου φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το συρόμενο τμήμα να ανατραπεί και να προκληθεί διαρροή καυσίμων. Η κατάσταση αυτή δημιούργησε ανησυχία για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και των κατοίκων της περιοχής.

Η διαδικασία μετάγγισης του πετρελαίου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ενώ η μεταφορά της βενζίνης συνεχίστηκε μέχρι τις 9 το βράδυ από εξειδικευμένο συνεργείο. Οι αρχές εργάστηκαν ακούραστα για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία και να διασφαλίσουν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Με τη βοήθεια ειδικού γερανοφόρου, το βυτιοφόρο, που πλέον είναι κενό καυσίμων, μεταφέρεται για να απομακρυνθεί με ασφάλεια, με την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας να αναμένεται μέχρι τα μεσάνυχτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response