Αποκεφάλισαν την φιγούρα της Παναγίας σε φάτνη!!! Ο τρόμος ήρθε και θα μείνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
fatni

Μήνυμα στους χριστιανούς ανά την Ευρώπη…

Μακάβρια επίθεση σημειώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Rüsselsheim της Έσσης στην Γερμανία!

Μπροστά από μια εκκλησία δίπλα στη χριστουγεννιάτικη αγορά, η φάτνη υπέστη βανδαλισμό με φρικτό τρόπο.

Η φιγούρα της Παναγίας αποκεφαλίστηκε!

Μαζί αυτή και των τριών σοφών και του Ιωσήφ!

Η πράξη που έφερε τα χαρακτηριστικά των μεθόδων εκτέλεσης που χρησιμοποιούνται εναντίον μη πιστών στο Ισλάμ. 

Σε κάποιες από τις φιγούρες είχαν επίσης κοπεί τα χέρια τους!

Από το μωρό Ιησού μέχρι τους τρεις βασιλιάδες και τον γάιδαρο, τα πάντα πετάχτηκαν και καταστράφηκαν. 

Αυτή η ανατριχιαστική επίθεση όχι μόνο στόχευε χριστιανικά θρησκευτικά σύμβολα, αλλά έπληξε και την ουσία των ευρωπαϊκών πολιτιστικών παραδόσεων.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εντάξει μωρέ, αφού δεν έχει να κάνει με την ορθοδοξία χεστήκαμε. Το ομοίωμα δεν ήταν της ορθοδοξίας, ήταν του καθολικισμού, άρα μας είναι αδιάφορος ο βανδαλισμός του.

  2. Δεν απέχει και πολύ να βγαίνουν με τις χατζάρες οι ορδές των λαθροπίθηκων και ναι κόβουν κεφάλια αλλόθρησκων..

  3. Ο σχολιαστής με το προσδιοριστικό ΠΕΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΦΑΛΑΙΝΑ αναφέρεται και σε κάποιους, που τους αποκαλεί παγανιστές. Paganus λατινιστί ονομαζόταν ο άνθρωπος της υπαίθρου και με τον όρον αυτόν υποτιμούσαν οι χριστιανοί τις εντόπιες και πανάρχαιες θρησκείες, θεωρώντας τον εαυτόν τους το κέντρο του κόσμου, όπως το δίδαξε ο αντιγραφέας και αλήτης Μωυσής ( = σωσμένος από το νερό) (με πραγματικό αιγυπτιακό όνομα Οσαρσήφ) στους υποτακτικούς του, δηλ. στο ….ποίμνιόν του με την φράση (από τις 10 εντολές): ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού, δηλ. δεν υπάρχουν άλλοι θεοί παρά μόνον εγώ. Αυτή τη μισαλλοδοξία που δίδαξε ο Μωυσής, την εφήρμοσαν οι Εβραίοι, οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι αργότερα. Μετά πάροδον αιώνων άρχισε να ….γλυκαίνει κάπως ο Χριστιανισμός, διότι αντέγραψε σε πλείστα όσα σημεία τον Ελληνισμό και πάτησε πάνω σε αυτόν, διότι τι αρετές θα μπορούσε να πάρει από τον εβραϊσμό, ώστε να χτιστεί το νέο μαγαζί του; ΟΥΔΕΠΟΤΕ οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν μισήσει άλλους πληθυσμούς, επειδή είχαν άλλη θρησκεία. ΟΥΔΕΠΟΤΕ. Γι’ αυτό, λοιπόν, μετρημένα τα λόγια σου για τους λεγομένους – με εξευτελιστικό τρόπο – παγανιστές. Μισαλλόδοξοι υπήρχαν και θα υπάρχουν, αλλά πρώτα ξεκινάμε από τα εύκολα και μετά πάμε στα δύσκολα, κύριε Πετσάκη.

  4. Καλο ειναι να το πανε και σε ψηλότερο λεβελ μπας και ξυπνησουν μερικα κουτορνιθια σαν κι αυτα εδω μεσα που γραφουν για παγανιστες και ακροδεξιούς.
    Οσο πιο πολλα κανουν τοσο πιο γρηγορα θα ξυπνησουν ακομα και τα αριστερα κουραδια που εχουν παντα γνωμη για ολους και για ολα

  5. Η ιστορια επαναλαμβανεται! Αργα μα παρα πολυ αργα θα ξυπνησουνε οι ευρωπαιοι ! Προσοχη μονο μη καψετε κανα κορανι και σας πουν ρατσιστες!

  6. ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ… ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΛΠ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

  7. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΠΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΖΟΥΝ?? ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟΥΣ.

  8. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ
    ΟΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ” ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ .ΓΑΜΗΣΙ
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!!

  9. Καλά τους κάνανε, όταν μιλάγανε κάποιοι στους γερμανούς στους γάλλους και στους ευρωπαίους τι είναι αυτά που κάνετε ανοίγετε τα σύνορα να μπαίνουν αβέρτα μουσουλμάνοι υπογράφετε την καταδίκη σας, αυτοί τους βρίζανε φασίστες ρατσιστές και ισλαμοφοβικούς. Τώρα ας τα λουστούν. Ξύλο και πούτσα στην αριστερή προοδευτική και ευαίσθητη στους δυστυχισμένους “πρόσφυγες” Ευρώπη.

Comments are closed.