Αποκλειστικό: Πράσινο Πιστοποιητικό Μ@λακί@ς για όλες τις χρήσεις!!!

Κοινοποίηση:
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Κυκλοφόρησε το Πράσινο Πιστοποιητικό Μ@λακί@ς με φάτσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Ναι, πρόκειται για ένα σατυρικό σκίτσο, το οποίο μάς έστειλε αναγνώστης μας, γράφοντας πως “με αυτό που μπορούν όλοι οι μπολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι να μπουν παντού και να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα κράτη του Πλανήτη Γη. Είναι ένα σούπερ φοβερό Πράσινο Πιστοποιητικό Μ@λακί@ς για όλες τις χρήσεις!!!
Επίσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Πράσινο Πιστοποιητικό Μ@λακί@ς ο αντιπαθέστατος αποτυχημένος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι οι αποτυχημένοι υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης ΝΔ και όλα τα αποτυχημένα κόμματα και λοιποί που είναι υποταγμένοι στην ΝΤΠ”.
ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Σουπερ το πρασινο πιστοποιητικο μ@λακι@ς!!!! Τρελα!!!!!
    Βαραω πολυ μ@λακι@!!!
    Το ευχαριστιεμαι το βαρεμα πολυ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μπραβο σ αυτον που σχεδιασε αυτο το σουπερ αριστουργημα μ@λακι@ς!!! Μου αρεσει πολυ!!!!
    Tον παιζω με την φατσα του τελειωμενου Κουλη!!! Τρομπαρω!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΟΗΘΗΜΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ 564 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΛΑ ΣΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΤΜ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ παρουσια μου δεν τολμησαν ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ………….ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …………ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΩΡΑΣ ΕΙΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΠΑΤΑ………..

  3. Να γίνει δωρεάν διανομή του πράσινου πιστοποιητικού μ@λακί@ς σε όλους για να βαρούν μ@λακί@ με την φάτσα του Κούλη και να γελάνε με την κατάντια του Κούλη.

  4. Είναι ένα σούπερ πιστοποιητικό πολύ μ@λακί@ς που μου αρέσει να το χρησιμοποιώ όπου θέλω και θα λέω Μητσοτάκη γ@@@@σαι όπου βρεθώ και όπου σταθώ μέχρι να πέσει κάτω και να ξεκουμπιστούν όλοι οι εγκληματίες της κυβέρνησης νουδούλας!!!!!

  5. χαχαχα τι σε πειραξε το μ@λ@κ@ς η η ο τρομπας χαχαχα μηπως μιαζετε χαχαχα

    1. Παυλο σοβαρεψου. Δε θα μπω στο τρυπακι να απαντησω σε χαζομαρες

  6. Απο μαλακιες του πληκτρολόγιου να φανε και οι κοτες.. Ηρωες τετοιου ειδους εκατομμύρια Πράξεις και αυτοθυσίες μονο στον καναπε!!! Νομίζω ειναι γελοιότητες και υποβαθμιζουν τη σοβαρη κατάσταση

Comments are closed.