Αποκλειστικό: Gay Pride και στα παιδιά! Αυτά είναι τα νέα αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν και προτείνονται στα social media. Εικόνες – σοκ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pride13

Μια μόλις μέρα μετά το Gay Pride της Αθήνας και το PatKiout.gr εντόπισε τα νέα αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν και προτείνονται σε facebook, Viber κλπ και τα οποία ήδη χρησιμοποιούν ακόμη και παιδιά!

Διαβάστε την συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ακόμη έχετε αυτό το διαφημιστικό με την ζωγραφιά

  2. εγω ειμαι κατα αυτης της ξεφτυλας και της ανωμαλιας αλλα αυτα συμβαινουν απο αρχαιοτατων χρονωνδεν ειναι τωρινο απλα σημερα καμαρωνουν τα ανωμαλα υποκειμενα που μονο φτυσιμο θελουν

  3. Δε με ενδιαφέρει τι κάνετε με το κώλο σας, άλλα άμα μιλάτε για αυτό ανοιχτά και κάνετε και παρελάσεις μάλλον κάτι θέλετε.. το ζητάτε απεγνωσμένα.. εσείς δίνετε το δικαίωμα να σας… κτλπ

  4. εγω παντως τον πηγα(2.5 χρονων) κ τον παω συχνα. επισης μου βγαζει την παναγια λογω του οτι ειναι ζωηρος αλλα τον παω.

  5. Χααα…. !
    Σήμερα αν στείλεις το παιδί σου στο κατηχητικό θα σου το μαμησουν πατοκορφα , έχει τόση ανωμαλία στους κόλπους της η Εκκλησία που είναι να βλέπεις κατηχητικό και να αλλάζεις δρόμο….

  6. αν δεν ειναι π@@στ@δ@ς στην ψυχη κανενα προβλημα.///τοσα καρναβαλια βλεπουμε καθημερινα.//τοσες προσβολες ”μπροστα και πισω” απο τον αγνωστο στρατιωτη.

  7. Μόνο ο θάνατος θα καθαρίσει την υπερηφάνεια μας…

  8. ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ?ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΒΑΡΟΙ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΘΑ ΚΥΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ?

    1. Οι Έλληνες λόγω του ότι παραδοσιακά ήταν ανοιχτόμυαλοι και προχωρημένοι ήταν οι πρώτοι που απενοχοποίησαν την ομοφυλοφιλία. Οι πραγματικοί Έλληνες όχι οι κρυφολούγκρες του Βυζαντίου που κατέστρεψαν και μαγάρισαν τον ελληνισμό.

      Αλήθεια για τον Μεγαλέξανδρο μια από τις μεγαλύτερες αδερφές της ιστορίας, που τον πήγαινε τρένο ο Ηφαιστίωνας από τη Μακεδονία μέχρι την Ινδία γιατί δεν διαμαρτύρεστε; Για τον Αχιλλέα; Τον Πάτροκλο;

      1. Ασε μας ρε μεγάλε που τα ξέρεις όλα για τον Μέγα Αλέξανδρο. Φιλαράκι του από στον στρατό ήσουν ? Φέρε στοιχεία και βιβλιογραφία και σταμάτα να αναμασάς τα ίδια παραμύθια των ΒΑΡΒΑΡΩΝ !

      2. αντε μωρη σαπια ανθελληνικη αλητια,αντε στα τσακιδια βρωμιαρα πουστρα που τολμας να βαζεις στο στομα σου τον Μ.Α τον Αχιλλεα και ολους του Ελληνες ηρωες.

  9. ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΚΙΖΕΙ !!!

    Ο ΔΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ-ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ !!

    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 318 ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ Α’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ !!!

    Ε ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΤΟ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ !!!

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ – ΑΡΑΛΙΚΙ

    Ε Λ Ε Ο Σ Π Ι Α

  10. Δεν με πειράζουν καθόλου οι γκέυ, με πειράζουν οι πούστηδες στην ψυχή. Μιλάνε για αγάπη στα παιδιά ενώ εννοούν το σέξ και μάλιστα το σεξ που κάνει ένας γκέυ που συνήθως αλλάζει συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Ή ακόμα χειρότερα, το σέξ που θα κάνει μια τραβεστί που εκδίδεται. Έ όχι αυτό δεν είναι αγάπη, αυτό είναι ξεφτίλα. Μια τέτοια λέξη με μία τέτοια έννοια δεν μπορεί να διαστρεβλώνεται και μάλιστα σε παιδιά. Λίγο τσίπα ξεφτίλες, οι ορμονικές διαταραχές και η εμμονή με τα παλούκια δεν έχουν καμία σχέση με την αγάπη, έχουν απόλυτη σχέση με την κατάντια για την σάρκα και μόνο.

  11. Αλήθεια πόσοι από μας χθες Κυριακή πήγαμε και πηγαίνουμε τακτικά στην εκκλησία ώστε τα παιδιά μας να πάρουν τον ισιο δρόμο…. και απαντάω κανεις…. πόσα παιδάκια πηγαίνουν κατηχητικό σήμερα αλλά και πόσα παιδάκια μαθαίνουν μέσα από τα σπίτια τους για τον τριαδικο Θεό μας την Παναγια και τους Αγίους μας ….. εδώ μέσα φίλε αρθογραφε πόσες σειρές ξοδεψες ώστε να ασχοληθείς και εσύ και όλα τα site με την εορτή των 318 θεοφορων πατέρων που ήταν αυτή την Κυριακή…… αντίστοιχα με πόσες πορνείες και βρωμιές έχεις ασχοληθεί μέσα από τα άρθρα σου αυτό ως παράδειγμα…. έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης….. Ε αυτά και χειρότερα θα γίνονται ως άλλοι γραμματείς και φαρισαίοι θα κρίνουμε τις ζωές μας….

    1. Ακριβως αυτο φιλε..Θυμαμαι παλια πηγαινα κατηχητικο καθε Σαββατο..Στην αρχη ειχα παει ετσι για πλακα γιατι πηγαιναν και αλλα παιδια μετα ομως σιγα σιγα μαθαινα και κατι καινουριο καθε φορα που πηγαινα και ειχα αρχισει να μπαινω στον ισιο δρομο…Δυστυχως τα παιδια αντι να πηγαινουν εκκλησια και κατηχητικο κανουν αφηνιαζοντε παιζοντας ηλεκτρονικα παιχνιδια, βλεποντας τηλεορασεις με τα σατανικα κινουμενα σχεδια και τις πορνο ταινιες….Καλον αγωνα να εχουμε. Ζει Κυριος ο Θεος των δυναμεων.

    2. Ναι εσυ γουστάρεις του παπάδες που βιάζουν τα αγοράκια. ΡΕ ΟΥΣΤ…

Comments are closed.