Αποστομωτική απάντηση Μ. Σεφερλή – «Το μόνο που κάνω; Πολύ καλά τη δουλειά μου. Και το αποτέλεσμα; Το βλέπετε»

Κοινοποίηση:
seferlis-visits-philadelphia

Σήμερα, ο γνωστός κωμικός και ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να απαντήσει στις έντονες επικρίσεις που δέχεται από διάφορους ανθρώπους μέσω της τηλεόρασης και των social media. Η αντίδρασή του ήρθε μέσω ενός story στο Instagram, όπου εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με την κατάσταση αυτή.

 

Ο Σεφερλής ανέφερε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ξυπνάς το πρωί και να διαπιστώνεις ότι όλη η σόουμπιζ ασχολείται μαζί σου. Αυτή η δήλωση υποδηλώνει τη σημασία της δημόσιας εικόνας και της αναγνωρισιμότητας στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει την προσοχή, ανεξαρτήτως αν είναι θετική ή αρνητική.

Στη συνέχεια, ο κωμικός σχολίασε τους ανθρώπους που προσπαθούν με “κάθε τρόπο να αποκτήσουν δημοσιότητα”. «Άλλοι παρακαλάνε, γλείφουν, πληρώνουν για λίγη διαφήμιση», είπε χαρακτηριστικά. Με αυτή τη φράση, ο Σεφερλής υπονοεί ότι υπάρχουν άτομα που είναι πρόθυμα να κάνουν τα πάντα για να βρουν χώρο στη δημοσιότητα.

Η στάση του Μάρκου Σεφερλή δείχνει μια ισχυρή αυτοπεποίθηση και μια πεποίθηση ότι η αληθινή αξία ενός καλλιτέχνη δεν πρέπει να εξαρτάται από την επιθυμία για αναγνώριση μέσω αμφιλεγόμενων μεθόδων. Αντιθέτως, προτιμά να παραμένει αυθεντικός και πιστός στον εαυτό του και ως προς το έργο του.

«Το μόνο που κάνω; Πολύ καλά τη δουλειά μου. Και το αποτέλεσμα; Το βλέπετε», πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Λίγες ώρες νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μία ανάρτηση στο Instagram σχολιάζοντας τα όρια της δημοσιογραφίας.

«Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση: «Η σατίρα έχει όρια;”. Όχι, η σάτιρα δεν έχει όρια και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πειθαρχικό, δεν έχει πρόστιμα», είπε αρχικά.

«Αυτά τα έχει η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η κακή δημοσιογραφία. Άρα λοιπόν, από δω και στο εξής, μήπως πρέπει να κάνουν την ερώτηση: «Η δημοσιογραφία έχει όρια;», συνέχισε ενώ στη λεζάντα του βίντεο έγραψε «ήρεμα ρωτάω!».

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response