Αποστόλος Λύτρας: Η μοιραία σύγκρουση με λεωφορείο και ο θάνατος του κολλητού του – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο δικηγόρος ήταν οδηγός σπορ αυτοκινήτου, συνοδηγός ο συγκάτοικος του, φοιτητής ιατρικής

Μια μοιραία σύγκρουση στοιχειώνει τον Απόστολο Λύτρα 30 χρόνια πριν, με το όχημά του ενώ ήταν φοιτητής στην Ιταλία στην οποία έχασε τη ζωή του ο κολλητός και συγκάτοικός του.

Ηταν το 1995, όταν ο Απόστολος Λύτρας ήταν 22 ετών φοιτητής στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Ματσεράτα, στην Ιταλία.

fbb3274a59a645aa9e1629462fb95190

 Ο Απόστολος Λύτρας μαζί με 4 άλλους φίλους του επέστρεφαν τα ξημερώματα από φοιτητικό πάρτι. Ο δικηγόρος, ήταν οδηγός της δίπορτης BWM, συνοδηγός ο συγκάτοικος του, φοιτητής ιατρικής. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 22χρονος τότε Νίκος.

Ο πατέρας του Νίκου μιλώντας στον Alpha είπε πως “το πρωί που γυρνούσαν σπίτι από το πάρτι συνέβη το τροχαίο με ένα λεωφορείο. Οδηγός ήταν ο Απόστολος Λύτρας, συνοδηγός ο γιος μου και επιβάτες τρεις ακόμη φοιτητές φίλοι τους. Ο Λύτρας για να αποφύγει τη σύγκρουση, έστριψε το τιμόνι αριστερά και έπεσε με την μπάντα δεξιά πάνω στο λεωφορείο. Μόνο ο γιος μου έχασε τη ζωή του. Δεν πέθανε ακαριαία.  Είχε χτυπήσει εσωτερικά και χαροπάλευε μέχρι τελευταία στιγμή. Οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν ελαφριά”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του θύματος, η BWM είχε αναπτύξει ταχύτητα πριν από τη σύγκρουση.

“Όταν ήρθε το πρώτο ασθενοφόρο, δόθηκε προτεραιότητα σε μία κοπέλα που ήταν τραυματισμένη και όχι στον γιο μου, τον οποίο άργησαν να μεταφέρουν. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, ενώ κάτω από το κάθισμα του οδηγού βρέθηκε μισό μπουκάλι ουίσκι. Έλεγαν , έμαθα τότε, στον Απόστολο Λύτρα τα υπόλοιπα παιδιά, “μην τρέχεις Αποστόλη, σπίτι πάμε”. Τα τελευταία λόγια του γιου μου ήταν “μην τρέχεις ρε”” ανέφερε ο πατέρας του αδικοχαμένου Νίκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για αυτό βαρούσε οδηγώντας την συνοδηγό του εν διαστάσει σύζυγό του;;;;;Επειδή μετανόησε για τον θάνατο που προκάλεσε και αποφάσισε να είναι σώφρων οδηγός;;;;;
    ΥΓ Σε σχόλιό μου σε άλλο άρθρο περί Λύτρα αναδείκνυα την απαξία της βίας του και την απαξία της ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ οδήγησής του και τον εγκληματικό συνδυασμό αυτών.Το σχόλιό μου αυτό δεν δημοσιεύθηκε.Οπως δεν δημοσιεύτηκαν εδώ και πολύ καιρό και πολλά άλλα σχόλιά μου (ακόμα και σύντομα και συντομότατα).Ενώ είδα 2 άρθρα που σχολίασα να έχουν κατέβει(;) με κωδικό 404 σφάλμα-ενα εκ των οποίων ήταν του Νίκου Αντωνιάδη.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.Ειναι πάντως κρίμα γιατί βλέπω διαρκώς σχόλια ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΑΠΕΔΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΑΝΔΥΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ και τα δικά μου να είναι άφαντα ,ενώ σχολιάζω με επιχειρήματα και ουσία.Παρεπιπτόντος η ιστοσελίδα έχει συμβεί να πετάει έξω αναγνώστες σε διαφορετικές συσκευές και διαφορετικά ip επί μακρον,πράγμα που μπορεί να υποδεικνύει σαμποτάζ στο έργο σας.

  2. Τελικά όλα εδώ πληρωνοντε.
    Σταρχίδια μας τι έγινε με την αγκουρω αλλά μπράβο που κάπως πληρώνεις παλιές αμαρτίες.

Leave a Response