Αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή ναυτική τραγωδία με το Nydri Star 1 – Συγκλονιστικά βίντεο

Κοινοποίηση:
gallery-261

Τελευταία στιγμή, στην κυριολεξία, απέφυγε το ημερόπλοιο Nydri Star 1, τη ναυτική τραγωδία την ώρα που είχε αποπλεύσει από Φισκάρδο και είχε κατεύθυνση την παραλία Αφάλες στην Ιθάκη.

Οι 480 περίπου επιβάτες του σκάφους βλέπουν να πλησιάζει προς τα επάνω τους χωρίς να αλλάζει πορεία ένα τεράστιο σκάφος κρουαζιέρας. Η προτεραιότητα, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες ανήκε στο Nydri Star 1. Παρόλα αυτά όμως κανένα από τα δυο πλοία δεν έκανε ελιγμό και όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν, η μεταξύ τους σύγκρουση ήταν σχεδόν δεδομένη.

Οι επιβάτες που έβλεπαν τα δυο πλοία να πλησιάζουν μεταξύ τους πλώρη με πλώρη, άρχισαν να ανησυχούν καθώς κατάλαβαν πως είναι μεγάλη η πιθανότητα να βρεθούν στη θάλασσα, με κάποιος από αυτούς να αρχίσουν να προετοιμάζονται για την σύγκρουση.

Ευτυχώς, την τελευταία στιγμή η καπετάνισσα του Nydri Star 1 κατάφερε με τους ελιγμούς της να γλυτώσει τα χειρότερα, ενώ όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο, τα δυο πλοία πλησίασαν επικίνδυνα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, κανένα από τα δυο εμπλεκόμενα πλοία δε δήλωσε σύγκρουση κατά το συμβάν.

Για το τι ακριβώς έχει συμβεί διενεργεί προανάκριση το λιμενικό της Λευκάδας, αφού το Nydri Star 1 επέστρεψε στο λιμάνι του Νυδριού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. το λυμεναρχειο που το εμαθε λοιπον να δουμε τι ενεργειεσ θα κανει,,,

  2. Ήταν γεμάτα τα πλοία. Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου δεν πρέπει να δώσει εξηγήσεις; Τα παίρνουν για να σκοτώσουν κόσμο;

  3. Ωχου δε βαριεσαι αδερφε, κανα φραγκο να βγαινει! Βαρια….βιομηχανια ειναι δαυτη!

Comments are closed.