Το κρέας αποτελεί βασική πηγή πρωτεϊνών, σιδήρου και βιταμινών του συμπλέγματος Β, γι’ αυτό είναι απαραίτητο στη διατροφή.
Η βιομηχανία παραγωγής κρέατος ωστόσο, χρησιμοποιεί πλέον πολλές ορμόνες για την ταχύτερη ανάπτυξη των ζώων.
Όλα αυτά τα πρόσθετα χημικά συνδέονται με σειρά παθήσεων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και της πρώιμης ήβης στα κορίτσια.
Δείτε στο παρακάτω video τι πρέπει να γνωρίζετε για την κατανάλωση κρέατος, καθώς και τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν σταματάτε την πρόσληψη: