Αποχωρεί ο Σ. Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
Plenary session- Protection of investigative journalists in Europe: the case of Slovak journalist Ján Kuciak and Martina Kušnírová

Φαίνεται πως η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκαθαρίσει έτσι κι αλλιώς, δηλαδή είτε με διαγραφές είτε με αποχωρήσεις, όσον δεν συμφωνούν με την νέα πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα τα επόμενα χρόνια.

Την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα στερείται σοβαρότητας, την ίδια στιγμή που επιχειρείται μια βίαιη ανατροπή τής μέχρι τώρα πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. Σε αυτές τις συνθήκες για όσους ήθελαν να κρατήσουν μια ανεξάρτητη στάση, η κατάσταση είναι ανυπόφορη» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Είναι σαφές ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργείται κάτι εντελώς νέο που αποσκοπεί στο να δημιουργήσει ένα μεγάλο αντιπολιτευτικό μέτωπο κατά της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτό δεν «χωράνε» πολιτικές και προφανώς στελέχη με αριστερές αντιλήψεις παλαιού τύπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μάλλον οδεύει για το κλεφτοπασόκ το κομμούνι

  2. “Ρε Συ” ….Σε βρίσκω ανημερωτο γιά τον Τομπουλογλου. Ήμουν μάρτυς υπεράσπισης . Η λάσπη ώς συνήθως πέφτει για νά πουλήσουν ειδηση,αλλά ξεχνούν να τήν καθαρίσουν γιατί τους χαλάει την συνταγή .

  3. Πελασγε με ολο το σεβασμο, μια διορθωση: Ο Τειλορ δεν ειναι η… μητερα στην υποθεση, η Στεφανια θα παιξει το ρολο της…μανας! Τωρα ο σφυριζο Ευροβολευτης καλα εφαγε, καλα ηπιε, αποχωρει χορτατος!

  4. Ο Κούλογλου έγινε Τομπούλογλου. Να δουμε αν θα πάει και στο μπαούλογλου….

  5. Για την καρέκλα των 20 χηνών τον μήνα, κουβέντα, αριστεροί είμαστε όχι μαλάκες, άντε στις επόμενες με την πασοκάρα να ξανασώσεις τον κόζμο.

  6. Έτσι μπράβο, αφήστε τον τσιμπουκομασέλα μόνο του να γελάμε.

  7. Αριστερός είναι βέβαια ο άνθρωπος αλλά στον καβάλο. Η πολιτική συζήτηση πλέον στα ψυριζα θα είναι ανωτάτου δαπέδου και θα κινείται μεταξύ περίνεου και μεγέθους καπότας του μπόνι τάιλερ. Βλέπω Μενεγάκη πλέον στο πολιτικό ρεπορτάζ του κόμματος.

  8. Στο καλό άχρηστε! Μέχρι ο κασσέλας να φτιάξει κόμμα (εδώ γελάνε) που να κοιτάζει στα ίσια Κυριάκο-ΝΔ, θα έχει γεννήσει ο τέϊλορ τετράδυμα..

  9. Καλά λένε ότι είναι ο Αρχηγός είναι και οι υπόλοιποι. Απορείας άξιον πως έβγαλαν και φυτευτό Αρχηγό αλλά και βρωμοπουστ@ρα.

Comments are closed.