Απόβαση στη Θεσσαλία: 30 λαθρομετανάστες διέσχισαν 150 ν.μ. στο Αιγαίο ανενόχλητοι

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τριάντα λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Αγιόκαμπου Λάρισας. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα larissapress.gr, εντοπίστηκαν 30 άτομα εκ των οποίων 20 γυναικόπαιδα, στην ακτή Παπακώστα.

Την υπόθεση ερευνά το Λιμενικό Τμήμα Αγιοκάμπου, με τον Λιμενάρχη, Χρήστο Αντωνίου, να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για το συμβάν.

Οι μετανάστες βρίσκονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας όπου και θα γίνει η καταγραφή τους από το Τμήμα Αλλοδαπών, προκειμένου να γίνει η μεταφορά τους σε κάποια δομή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοντινότερο σημείο των τουρκικών παραλίων, από τα οποία σάλπαραν οι εν λόγω λαθρομετανάστες, απέχει πάνω από 150 ναυτικά μίλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θα τους δώσουν όλα τα υπαρκτά pass και μετά θα τους βάλουν να πάνε και στο Δημοτικό μαζί με τις κόρες των Ελλήνων για να πάρουν ιθαγένεια (αρχαίο πακιστανέλληνες θα λέγονται) και pedo-pass! Προσοχή στα παιδιά σας ηλίθιοι νεο-Έλληνες, ψηφοφόροι Κούλη,Τσίπρα/Κασσελάκη,Ανδρουλάκη,Κουτσούμπα και άλλων αριστερών/ακροαριστερών και ψευτο-δεξιών! Έχουν γίνει στόχος για τους ισλαμιστές παιδεραστές και ανώμαλους!

  2. Πως κάνετε έτσι? Λίγοι Μουσουλμάνοι παραπάνω, που σε χρόνο ρεκόρ θα γεννοβολήσουν κι άλλα Μουσουλμανάκια, που θα ζήσουν κι αυτά σε κάποια δομή εντελώς δωρεάν, που πληρώνουν οι Φορολογούμενοι, οι οποίοι δυσκολεύονται να πληρώσουν το SuperMarket, το Ηλεκτρικό και να αγοράσουν στα παιδιά τους ένα ζευγάρι παπούτσια.
    Αρκεί ο Κούλης να είναι καλά και να ψεύδεται ότι ήρθαν λαθραία λιγότεροι Μουσουλμάνοι από το 2022, θαρείς και δεν κυβερνάει αυτός τα τελευταία 4-5 χρόνια.

Comments are closed.