Απόδραση στη Βαρσοβία: Η Ελένη Ράντου και η Νικολέτα ζουν μοναδικές στιγμές!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15390)

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της σειράς «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» για την κρατική τηλεόραση, κλείνοντας έτσι ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα της. Μετά από αυτήν την επαγγελματική υποχρέωση, είχε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου.

 

Μητέρα και κόρη αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Βαρσοβία, όπου απαθανατίστηκαν σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης. Αυτή η απόδραση ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι στιγμές που περνούν μαζί είναι περιορισμένες το τελευταίο διάστημα. Η Νικολέτα βρίσκεται στο Ρότερνταμ, όπου σπουδάζει μεταπτυχιακά στο Willem de Kooning Academie, γεγονός που καθιστά τις κοινές τους στιγμές ακόμα πιο πολύτιμες.

Αυτή η συνάντηση στη Βαρσοβία δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για αναψυχή αλλά και μια στιγμή σύνδεσης μεταξύ μητέρας και κόρης, που δείχνει τη σημασία των οικογενειακών σχέσεων παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η ηθοποιός και θιασάρχης δήλωσε πανευτυχής στο πλευρό της κόρης της και δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Μόνο κοντά σου η ψυχή μου γαληνεύει. Varsov. Βαθιές αναπνοές…» στη λεζάντα της.

η Ελένη Ράντου φέτος θα υποδυθεί τη μητέρα της Μαρίας Κάλλας, Λίτσα Καλογεροπούλου. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων μεταμορφώθηκε κι έγινε η αυστηρή μητέρα που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην κόρη της παρά μόνο την επιτυχία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ?

  2. Oι σκληροί αριστεροί κουκούεδες την κόρη την.σπουδαζουν εξωτερικό. Φάτε τον σανό που σας σερβίρουν πρόβατα

Comments are closed.