Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ – Βίντεο σατιρίζει την “ζωή του Τραμπ”

Κοινοποίηση:
150724_trump_mesa-768x432

Αρκετοί επιχείρησαν να “φάνε” τον πρώην πρόεδρο και νυν υποψήφιο ρεπουμπλικάνο για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά απέτυχαν δραματικά. Οι τρομερές σκηνές αυτές ενέπνευσαν καλλιτέχνες, απεικονίζοντας ο καθένας την δικιά του εκδοχή για την “ζωή του Τραμπ” (“a day in the life of Trump)

 

Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζονται 3 σκηνές μιας ταινίας, στην οποία ένας ξανθός άνδρας, που τον παρομοιάζουν αρκετοί με τον Ντόναλντ Τραμπ, έχει γίνει στόχος σκληρών δολοφόνων. Όμως, και στις 3 απόπειρες αποτυχαίνουν κωμικά να τον δολοφονήσουν λόγω… τύχης!

Στην πρώτη για παράδειγμα, ένας μαχαιροβγάλτης πετάει στιλέτο προς τον ξανθό άνδρα, με το στιλέτο να καρφώνεται τυχαία στην εφημερίδα που κρατά!

Στην δεύτερη σκηνή, κάποιος κάνει απόπειρα να νοθεύσει τον καφέ του ξανθού άνδρα, βάζοντας δηλητήριο δίχως ο ίδιος να πάρει χαμπάρι. Όμως, πριν καταφέρει να πιει μια γουλιά, άλλος άνδρας τον ρωτά, τι ώρα είναι, με τον ξανθό άνδρα να χύνει κατά λάθος τον καφέ για να κοιτάξει το ρολόι, αποφεύγοντας τραγικό θάνατο!

Στην τελευταία σκηνή του βίντεο, 2 δολοφόνοι, ο καθένας στο αυτοκίνητο του ξεχωριστά, βρίσκονται δεξιά και αριστερά από τον ξανθό άνδρα που βρίσκεται στο όχημά του και να τον στοχεύουν με όπλο. Ο ξανθός άνδρας όμως, όλο τυχαία σκύβει, έχοντας ξεφύγει από τις θανατηφόρες σφαίρες…

 

Δείτε το βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response