ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ – ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΡΕΜΠΟΥΠΛΙΚΑΝΟΥ

Κοινοποίηση:
trump-art

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας κατά του υποψήφιου των Ρεμπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με την ηχητική ανάλυση που επικαλείται το CNN και διενεργήθηκε από τον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Μέσων Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, τα πυρά εξαπολύθηκαν από τρία διαφορετικά όπλα κατά την απόπειρα στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην ένοπλη επίθεση σε βάρος του πρώην Αμερικανού προέδρου ήταν τρία, γεγονός που γεννά ερωτήματα για το αν ο δράστης είχε συνεργούς.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάλυση αποκάλυψε τα εξής:

Οι τρεις πρώτες βολές προήλθαν από όπλο Α, το οποίο αναγνωρίστηκε ως AR-15.
Οι επόμενες πέντε βολές αντιστοιχούν σε όπλο Β.
Η τελευταία «ακουστική ώθηση» προήλθε από όπλο Γ.
Η ανάλυση επιβεβαίωσε ότι ο ένοπλος βρισκόταν περίπου 120 μέτρα μακριά από τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι σφαίρες που χρησιμοποιήθηκαν κινήθηκαν με μέση ταχύτητα 800 έως 1.000 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.

Ένα βίντεο από τις στιγμές πριν την απόπειρα δολοφονίας, ήρθε στη δημοσιότητα, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας που επέτρεψαν να συμβεί το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνονται πολίτες να έχουν εντοπίσει τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς να έχει ανέβει στη σκεπή από την οποία πυροβόλησε κατά του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ. «Ανεβαίνει στη σκεπή τον βλέπεις; Ξαπλώνει;», «να τον βλέπω, ξαπλώνει» ακούγονται να λένε πολίτες. «Αστυνόμε εδώ είναι κάποιος στη σκεπή» φωνάζουν σε κάποιο ένστολο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο εικοσάχρονος θα ήταν το κορόιδο που του φόρτωναν την δολοφονία και θα τον σκότωναν ενώ θα είχαν πυροβολήσει άλλα δύο όπλα εναντίον του Τραμπ. Ότι ακριβώς έγινε και με την δολοφονία του Κέννεντι και τα φόρτωσαν όλα στον Όσβαλντ και μετά τον σκότωσαν για να μην μιλήσει.

  2. Μάλλον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το “βαθύ κράτος” δηλαδή οι Χαζάροι τραπεζίτες οργάνωσαν την απόπειρα δολοφονίας. Τρία όπλα έριξαν πυροβολισμούς. Όπως και με τον πρόεδρο Κένεντι και μετά είπαν ότι ήταν ένας ο δολοφόνος. Ο Τραμπ θα τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και αυτό δεν το θέλουν οι τραπεζίτες.

    1. Εσύ κοίτα να πάρεις τις επιδοτήσεις να τις φας στις Ρωσίδες, σκουπίδι πελοποννήσιε

Comments are closed.