Απόστολος Λύτρας: Ζει τον απόλυτο εφιάλτη στον Κορυδαλλό – Φοβάται αντίδικους που έστειλε φυλακή

Κοινοποίηση:
ΛΥΤΡΑΣ

Την απόλυτη… αποκαθήλωση βιώνει πλέον ο Απόστολος Λύτρας καθώς ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του αλλά και την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του επιβλήθηκαν.

Η διαβίωση του κύριου Λύτρα ωστόσο στη VIP πτέρυγα τω φυλακών Κορυδαλλού δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά. Έτσι, μετά τον καυγά της πρώτης βραδιάς ο κύριος Λύτρας έχει να αντιμετωπίσει κάτι πολύ χειρότερο: Τους ανθρώπους που έχει στείλει πίσω από τα σίδερα ο ίδιος!

Σύμφωνα με το MEGA, έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί.

O Απόστολος Λύτρας μένει στο κελί 4, το οποίο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα είναι το καλύτερο στις εγκαταστάσεις ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

«Σπάει» την σιωπή του ο πατέρας του – «Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή»
Παράλληλα, ο Μανώλης Λύτρας, πατέρας του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, μίλησε την Κυριακή (23/6) στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την υπόθεση ξυλοδαρμού που αφορά τον γιο του.

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα», είπε ο πατέρας του ποινικολόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όλοι οι δικηγόροι, και δη οι ποινικολόγοι, πίσω από τα κάγκελα, να πληρώσουν για τις αλητείες τους. Και οι βρωμοδικηγορίνες του κώλου. Και οι δικαστές!

  2. Ρίξτε τσαπούδες στο λαμόγιο τον φοροκλέφτη που τρώει τα σπίτια όσων τον έχουν ανάγκη.

  3. -Ο υιός βρήκε το μάστορή του από την νεοαφιχθείσα από Αμαλιάδα.

    -Ό πατέρας :Ήξερε για την για την Ιταλία;

    -Συμφωνώ με τη σκέψη του Αλέξη.

    -Εδώ κάτι δε πάει καλά και ας προσέχουν μερικοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους λες και ήταν μπροστά γιατί θα εκτεθούν.

Comments are closed.