Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης με βραχιολάκι

Κοινοποίηση:
ΛΥΤΡΑΣ

τις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (20/6) , ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Μέχρι σήμερα θα πρέπει να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ο δικηγόρος σύμφωνα με την διορία των 10 ημερών, η οποία προβλέπεται από τον νόμο.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα επιχειρήματα τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλει εισαγγελέας και ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα να αιτηθεί αποφυλάκισης ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

Οι σκέψεις του Λύτρα στη VIP πτέρυγα των φυλακών
Πλέον ο Απόστολος Λύτρας συνειδητοποιεί καθημερινά πως οι γέφυρες με την σύζυγό του έχουν κοπεί και πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο συμβιβασμού και συνεννόησης, ώστε οι δυο τους να μην βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια. Αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, η πολύκροτη υπόθεση θα εκδικαστεί κατά προτεραιότητα.

Στην παρούσα φάση για τον Απόστολο Λύτρα προέχει η αίτηση αποφυλάκισης και οι κινήσεις που θα κάνει σε περίπτωση που αυτή απορριφθεί

Το πρωί η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, που μετά τον ξυλοδαρμό της νυν συζύγου του στέκεται στο πλευρό του, ζήτησε και πήρε αναβολή μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος της, η 37χρονη δικηγόρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Βλαχο βαλε και περιδεραιο στην αιτηση οχι μονο βραχιολακι! “Ανδρας” που βαραει γυναικες ο μυζηθρας!

  2. Θα λυτρωθει επιτελους ο Λυτρας για να ζητησει λυτρα απο τη συζυγο του καθως η βενζινη αυξηθηκε ανω του 1,90 ευρω το λιτρο.

Leave a Response