Από που ξεκίνησε ο τυφώνας Μίλτον – Που και πότε θα «σβήσει»

Κοινοποίηση:

Ο τυφώνας Μίλτον, που σαρώνει από τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) τη Φλόριντα των ΗΠΑ είναι ο πιο ισχυρός που πλήττει την περιοχή εδώ και έναν αιώνα και με το πρώτο φως της ημέρας οι πληγείσες περιοχές άρχισαν να μετράνε τις πληγές τους.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε περισσότερα από 125 σπίτια στην κομητεία Σαιντ Λούσι στη νοτιοανατολική Φλόριντα, ενώ δεκάδες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα καθώς βροχή αρκετών μηνών έπεσε μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι από που ξεκίνησε ο φονικός τυφώνας που σαρώνει την Αμερική και συγκεκριμένα τη Φλόριντα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο τυφώνας ξεκίνησε από την βορειοανατολική πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, στη συνέχεια κινήθηκε προς το Μεξικό όπου και στο ύψος αυτό ο τυφώνας γιγαντώθηκε.

Έπειτα, ο τυφώνας μετακινήθηκε προς την ανατολική ακτή της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Φλόριντα, αφήνοντας πίσω του τεράστιες υλικές καταστροφές και απώλεια ανθρώπινων ζωών. Τέλος, ο τυφώνας θα περάσει από την Φλόριντα και θα «σβήσει» περίπου στο ίδιο σημείο που ξεκίνησε ολοκληρώνοντας στην ουσία έναν κύκλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response