Από πρωτεύουσα… σε πρωτεύουσα: Διάσημη Ουκρανή τραγουδίστρια αγόρασε σπίτι στη Μόσχα – «Εκπλήρωσα το όνειρο μου»

Κοινοποίηση:
mak

Η τραγουδίστρια Taisiya Povaliy είπε ότι αγόρασε ένα σπίτι με υποθήκη αφού μετακόμισε στη Ρωσική Ομοσπονδία

 Η διάσημη Ουκρανή τραγουδίστρια Taisiya Povaliy είπε ότι αγόρασε ένα σπίτι με υποθήκη αφού μετακόμισε στη Ρωσία πριν από δύο χρόνια.
Η καλλιτέχνης μετακόμισε από το Κίεβο στη Μόσχα μετά την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία μαζί με τον σύζυγό της και την ηλικιωμένη μητέρα της.
Πριν μετακομίσει στη Ρωσία, η Povaliya δεν είχε δικό της σπίτι – κατά τη διάρκεια της περιοδείας της έμεινε σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα.
Κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της και να αγοράσει ακίνητα στη Μόσχα μόλις πρόσφατα και με τη βοήθεια μιας τράπεζας.
«Αγόρασα ένα σπίτι με υποθήκη. Τώρα πληρώνω τακτικά τις μηνιαίες μου πληρωμές. Δεν ήταν καινούργιο. Οι προηγούμενοι κάτοικοι έζησαν σε αυτό πριν από εμάς για δέκα χρόνια.
Δεν αγοράσαμε κάτι ιδιαίτερο γιατί μας άφησαν μόνο τα έπιπλα. Δεν έγιναν ούτε επισκευές. Μέχρι στιγμής μου αρέσουν όλα», είπε ο καλλιτέχνης.
Πρόσθεσε ότι σχεδιάζει να κάνει ανακαινίσεις μετά την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου.
Η Povaliy είπε επίσης, «Στο Κίεβο καλλιεργήσαμε καλή σοδειά. Εδώ έχουμε μια εντελώς διαφορετική περιοχή – διαφορετική γη, διαφορετικά φυτά. Δεν υπάρχει γη εδώ για να φυτέψουμε και να καλλιεργήσουμε οτιδήποτε. Αλλά έχω πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα στο κτήμα μου: ο αέρας είναι καθαρός, μπορώ να αναπνεύσω όμορφα»,δήλωσε.
Νωρίτερα τον Οκτώβριο, η Povaliy μίλησε για την αποχώρηση της τραγουδίστριας Alla Pugacheva από τη Ρωσία, καλώντας να μην κρίνεται η καλλιτέχνις για αυτή της την επιλογή.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. βαδιζει στα χναρια της δυσης και η ρωσια. θα την γδαρουν στον τοκο οι ρωσοι τραπεζιτες

  2. ΚΥΡΙΑ ΤΑΛΙΣΙΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΤΕ ΩΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ Ε ΝΑΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ Η ΕΝΔ ΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΙ ΤΟ ΡΩΣΗΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝ ΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΝΙΘΗ ΚΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΝ ΑΛΑ ΑΝΙΘΗΚ Ο

Leave a Response