“Από την εποχή του Παπανδρέου προμηθεύουμε χαλιά το Μαξίμου και τα υπουργεία” – Τι είπε η Δέσποινα Μοιραράκη για τα περιβόητα χαλιά

Κοινοποίηση:
ηξηξ

Η Δέσποινα Μοιραράκη τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τα χαλιά των 18.000 ευρώ που αγόρασε η Όλγα Κεφαλογιάννη για το γραφείο της στο Υπουργείο Τουρισμού. Η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε στον ΑΝΤ1, ότι τέτοιου είδους προμήθειες δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς το δημόσιο έχει συνεργαστεί ξανά με την επιχείρησή της στο παρελθόν.

Εξήγησε πως η συνεργασία της με το κράτος ξεκινά από την περίοδο του Ανδρέα Παπανδρέου και ότι χαλιά από την εταιρεία της είχαν τοποθετηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η εταιρεία Μοιραράκη έχει πολλές φορές προμηθεύσει χαλιά σε διάφορους δημόσιους χώρους. Έχουμε προμηθεύσει πολλά υπουργεία, με πιο πρόσφατο το υπουργείο Τουρισμού. Χαλιά από την επιχείρησή μας έχουν αγοραστεί και τοποθετηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών επί θητείας της κ. Μπακογιάννη, στο υπουργείο Ναυτιλίας, στο ΓΕΕΘΑ, καθώς και σε άλλους δημόσιους χώρους. Πρωτίστως, έχουμε προμηθεύσει χαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου, από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου και έκτοτε. Όλα τα χαλιά που αγοράζονται για δημόσιους χώρους, παραμένουν στην ιδιοκτησία του δημοσίου», τόνισε η κ. Μοιραράκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response