Από την «κορυφή» του GNTM… στη Βαρβάκειο – Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Ειρήνη Καζαριάν

Κοινοποίηση:
kazarian-45435708

Έγινε γνωστή μέσα από το πρώτο GNTM στην εποχή του Star, το οποίο έφερε σαρωτικά ποσοστά. Ήταν το 2018, όταν τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού έκλεβε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία και τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Το κορίτσι με τα υπέροχα μάτια ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο της μόδας, έκλεισε συνεργασίες με πρακτορεία, περπάτησε σε πασαρέλες και κατάφερε να γίνει εξαιρετικά αγαπητή μέσα από το προφίλ της στο Instagram όπου κάθε ανάρτησή της σχολιάζεται.

Οι σχέσεις της αλλά και ένα πέρασμα από το θέατρο, επίσης, συζητήθηκαν έντονα με την Ειρήνη πλέον να προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το προφίλ της στο Instagram έχει πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις σε πολλά και διαφορετικά σημεία, μεταξύ άλλων και στη Βαρβάκειο Αγορά.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ειρήνη Καζαριάν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι κάνει; Αρμένικα τσιμπούκια.

  2. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΕΙΡΑ ΤΑ ΘΑΜΠΟΝΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    1. δεν τα κοροιδευει κανεις,,,ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ απο νηπια τα μεγαλωνουν και στολιζουν σαν τουνανακια… και οταν μεγαλωνουν, τα προωθουν στα βιζιτοπαζαρα… για να ικανοποιησουν τη ματαιοδοξια τους οτι τα ομορφα πητραν απο μαμαδες…και φουλ κονομα απο τις βιζιτες

  3. Σιγά την πατσαβούρα.
    Χωρίς τα φίλτρα του κινητού δεν βλέπεται ούτε μεσάνυχτα.
    Κάνε βίζιτες, βγάλε μεροκάματο και μη μας ζαλίζεις

  4. Κι εγώ άμα τα πετάξω είμαι πιο όμορφη……..

Comments are closed.