Από τοξικό συνδυασμό φαιντανύλης, κεταμίνης και κοκαΐνης «έφυγε» ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Κοινοποίηση:
deniro-leandro

Από τοξικό συνδυασμό φαιντανύλης, κεταμίνης και κοκαΐνης άφησε την τελευταία του πνοή στα 19 του χρόνια ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ειδικότερα, οι αρμόδιοι ιατροδικαστές εξέδωσαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις, τα οποία δείχνουν ότι ο Λεάντρο Ντε Νίρο δεν έκανε απλά ουσίες, αλλά σκληρά ναρκωτικά και πολύ επικίνδυνους συνδυασμούς αυτών.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 19χρονος είχε στον οργανισμό του φαιντανύλη, κεταμίνη και κοκαΐνη, μεταξύ άλλων.

«Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης, ο Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ πέθανε από τις τοξικές επιδράσεις της φαιντανύλης, της αλπραζολάμης, της 7-αμινοκλοναζεπάμης, της κεταμίνης και της κοκαΐνης. Ο θάνατος του Λεάντρο οφείλεται σε καταλάθος υπερβολική δόση» γράφει στο δημοσίευμα.

Ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο πέθανε τη Δεύτερα, 3 Ιουλίου, είδηση που δημοσιοποίησε η μητέρα του με ανάρτηση στο Instagram. Σύντομα, έγινε γνωστό το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν δίπλα στη σορό του έναν δίσκο με μια λευκή σκόνη.

Η γυναίκα που συνελήφθη για την υπόθεση

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό στα media, ότι οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας, γνωστής ως η «πριγκίπισσα του Percocet. Πιστεύεται, ότι έχει σχέση με τον ύποπτο θάνατο από υπερβολική δόση του 19χρονου εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο», ανέφερε η Post.

Η 20χρονη Σοφία Χάλεϊ Μαρκς φέρεται να πούλησε στον Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ ναρκωτικά πριν βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη στις 2 Ιουλίου, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στην Post.

Συνελήφθη γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης που διεξήχθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, την υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών και την εθνική ασφάλεια, ισχυρίστηκαν οι πηγές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.