Από το καλό στο… καλύτερο! Οδηγός λεωφορείου συνελήφθη γιατί “χούφτωνε” νεαρές επιβάτιδες

Κοινοποίηση:
leoforeio

Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτή την κοινωνία; Ένας 59χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά γιατί “χούφτωνε” νεαρές επιβάτιδες!

Νωρίτερα οι γονείς μιας 18χρονης είχαν καταγγείλει πως ο οδηγός την θώπευσε την στιγμή που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου, στην περιοχή της Βούλας.

Στην συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε προηγηθεί ανάλογη επίθεση την ίδια ημέρα νωρίτερα, σε βάρος μιας κοπέλας 21 ετών. Σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πού είναι το παράξενο; ‘Ολοι γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι οδηγοί λεωφορείων είναι μεγάλοι γλίτσες (ευτυχώς, όχι όλοι). Αγάμητοι τσοντάκηδες που βλέπουν ό,τι έχει τρύπα ως υποψήφιο θύμα. Κι όσοι κατηγορείτε τις γυναίκες ότι ντύνονται προκλητικά, αν δεν τις κοιτούσαν οι άνδρες, θα σταματούσαν. Το ψάρι βρομάει απ’το κεφάλι. Αν οι άνδρες σκέφτονταν μόνο με το πάνω κεφάλι, η συμπεριφορά των γυναικών θα ήταν πλήρως εγκρατής. Ούτε πορνό θα υπήρχε ούτε πεζοδρόμιο ούτε οίκοι ανοχής ούτε onlyfans. Θα φορούσαν το παντελονάκι τους μέχρι τον αστράγαλο, την μπλούζα χωρίς μεγάλο άνοιγμα μπροστά και θα ήταν και ευγνώμονες που τους δίνουν σημασία οι άνδρες. Κι όλα αυτά χωρίς καθόλου καταπίεση. Απλώς θα διαπίστωναν ότι απ’τη στιγμή που οι άνδρες δεν θα ανταποκρίνονταν στις γυναικείες προκλήσεις παρά μόνο στην κρεβατοκάμαρα, θα τις σταματούσαν. Πού μυαλό όμως;

  2. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ. ΦΟΡΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΡΤΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΚΙ ΕΙΠΕ ΑΣ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΛΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ 9ΟΧΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Η ΦΟΥΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΜΩΡΙΑ. 2024 ΟΛΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΕΝΕΣ.

    1. Η ΜΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΤΑΙΝΕ

  3. ΣΑΛΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

  4. Φτιαχτηκε ο ανθρωπος! Πως ν αντεξει με τοσα ξεκωλα γυρω του που την ψαχνουνε ξεβρακωτα καλοκαιριατικο!

  5. οπαδος της κουλας και του λιγναδη θα ειναι ο οδηγος σιγουρα

  6. χυφτωστην,,,,,, χουφτωστην!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΝΕ ΑΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΗΔΩΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ

Comments are closed.