Από το μηδέν σε έργα δημοσίου εταιρεία security και… άλλων αποστολών! Ποιός είναι αυτός ο κύριος – εργολάβος του δημοσίου και ποιος τον “ελέγχει;”

Κοινοποίηση:
grgenesis

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο Περιστέρι υπάρχει η εταιρεία grgenesis, που έχει ταχύτατη ανάπτυξη και πολύ γρήγορα ο στόλος της έχει μεγαλώσει. Ποιος είναι ομως, ο κύριος – εργολάβος που έχει την εν λόγω εταιρεία που έχει “πελάτες” τόσο κρατικές υπηρεσίες, όσο και δήμους αλλά και μεγάλες εταιρείες; Γεγονός που προφανώς βοηθάει σημαντικά στη ραγδαία ανάπτυξή της.

Από τις πληροφορίες που μας στέλνουν είναι πρώην αστυνομικός.

Η εν λόγω εταιρεία μάλιστα, έχει γεμίσει με αυτοκίνητα 1 ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Διαθέτει και εκχιονιστικό το οποίο στα πρώτα χιόνια ήταν στην πρώτη γραμμή να εκχιονίζει. Καθαρισμός βιομηχανικών κτιρίων και φύλαξη, και μεταφορά πολιτικών προσώπων όπως αναφέρει στο site της. Μέχρι και φύλακα έχει τη νύχτα στο δρόμο.

stolos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. πάντως είναι εταιρεία ιδιωτικής ασφαλείας που συνεχώς παίρνει κόσμο (κάνει προσλήψεις)

  2. να σου λύσω την απορία ποιος είναι

    Πρόεδρος της Gr Genesis Νάσος Αβραμάκος

    τώρα τι διασυνδέσεις έχει ή αν είναι καθαρός και τίμιος θα το ανακαλύψεις εσύ κύριε στέφανε χίο

  3. Υπ’οψη,ενας κοπριτης οικονομικος εισαγγελεας “αθωωσε”την “απ’ευθειας αναθεσεις βουλκανιζατερ-ψιλικα”Νικολαου,ανοιγοντας την πορτα των απ’ευθειας υπερκοστολογησεων.Δεν ξερω αν αυτο το καθαρμα ειναι ο Μπαρδακης ‘η η Ιωαννιδου[δεν μου λενε]αλλα μην το αφησουμε ετσι[το ΣΔΟΕ ειχε βγαλει πορισμα που αυτη η επιορκη γλιτσα το εβγαλε αντιεπιστημονικο]Χιο και οι υπολοιποι κανονιστε.

Comments are closed.