Από υπάλληλος βενζινάδικου έγινε εκατομμυριούχος – Ονειρεύτηκε ότι κέρδισε τη λοταρία και λίγους μήνες αργότερα έγινε πραγματικότητα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΙΜ

Ο Τίμοθι Σουλτς κέρδισε 28 εκατομμύρια δολάρια στο Powerball στην Αϊόβα το 1999. Ήταν μόλις 21 ετών, δούλευε σε βενζινάδικο και, λίγους μήνες πριν κερδίσει τη λοταρία, το είχε δει σε όνειρο.

«Είδα το όνειρο το οποίο ήταν πολύ ζωντανό και πίστεψα ότι όντως θα κέρδιζα τη λοταρία. Πολλοί θεωρούν ότι ήταν απλά μια σύμπτωση, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Στο κανάλι μου στο Youtube, όπου παίρνω συνεντεύξεις από ανθρώπους που έχουν κερδίσει ανάλογα τυχερά παιχνίδια, είναι εντυπωσιακό ότι όλοι έχουν τονίσει πως πίστευαν ότι θα κερδίσουν», σημειώνει ο ίδιος.

«Την ημέρα που κέρδισα 28 εκατομμύρια δολάρια το ένιωθα ότι θα κερδίσω. Το είπα στους φίλους μου και στους συναδέλφους μου στη δουλειά ότι θα κέρδιζα. Ένιωθα τυχερός εκείνη την ημέρα και το πίστευα βαθιά μέσα μου ότι θα κερδίσω. Την επόμενη ημέρα ο πατέρας μου με ξύπνησε και με ενημέρωσε ότι ήμουν ο νικητής. Τότε έμενα στους γονείς μου και προσπαθούσα να βρω το χαρτί της λοταρίας. Όταν το βρήκα, διάβασα την εφημερίδα και είδα ότι οι αριθμοί ήταν ίδιοι με τους δικούς μου. Αγκάλιασα τον πατέρα μου και ένιωθα λες και έβλεπα όνειρο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Τίμοθι Σουλτς, τα χρήματα δεν αλλάζουν αυτό που είσαι ως άνθρωπος, αλλά μπορούν να σε βοηθήσουν να ζεις τη ζωή σου με περισσότερη άνεση. «Τα χρήματα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από το οικονομικό στρες, στη δημιουργία ευκαιριών και στην παροχή χρόνου, αλλά δεν αλλάζουν αυτό που είσαι ως άτομο. Αν ήσουν δυστυχισμένος πριν, μπορεί να είσαι δυστυχισμένος και μετά», αναφέρει.

«Τίποτα δεν είναι αδύνατο», σημειώνει σε ένα από τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram και ο ίδιος πιστεύει στη δύναμη της ευγνωμοσύνης.

«Ξαφνικά, από υπάλληλος βενζινάδικου είχα γίνει εκατομμυριούχος στα 21 μου. Ένιωσα σαν να κρατούσα ένα μαγικό ραβδί. Όλα ήταν δυνατά, αλλά ήθελα επίσης να είμαι οικονομικά υπεύθυνος. Βοήθησα πολλούς ανθρώπους και ταυτόχρονα θέλησα να ζω μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου. Πριν λάβω τα χρήματα, έκανα ένα σχέδιο με συμβούλους για να τα επενδύσω. Επενδύσαμε συντηρητικά, ώστε οι αποδόσεις να μου φτάσουν για μια ολόκληρη ζωή. Οι περισσότεροι με υποστήριξαν και μοιράστηκαν τη χαρά μου, ωστόσο έλαβα στοίβες επιστολών από ανθρώπους που μου ζητούσαν χρήματα», προσθέτει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: