Αργολίδα: Ένας άνδρας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στη Τραχειά

Κοινοποίηση:
IMG-51ee500ad3ffec4ce5028ed20ff7df6b-V

Δυστυχώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο μετά από συγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 13:30 του Σαββάτου 1 Ιουλίου στην περιοχή της Τραχειάς του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες συγκρούστηκαν μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο στην διασταύρωση για Καρναζαιϊκα.

Στο σημείο έσπευσαν τρια ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβαν έναν άνδρα οδηγό της μηχανής χωρίς τις αισθήσεις του, μια κοπέλα συνεπιβάτη της μηχανής πολύ σοβαρά τραυματισμένη και δύο ελαφρότερα τραυματίες από το αυτοκίνητο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθηκες του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Επιδαύρου και το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν ξέρουμε φυσικά ποιός φταίει ούτε είμαστε τροxαία για να κρίνουμε όμως αυτό είναι Honda CBR 1000 RR 2007.Tι τραγικά λάστιxα είναι αυτά εδώ πρόκειται για σκέτη τσουλήθρα.Με τέτοιο ελαστικό δεν έπρεπε να πάει ούτε καν στο περίπτερο.Η συγκεκριμένη moto έxει 147hp στον τροxό κοινώς συνολικά 161hp.Τα ελαστικά της είναι ότι xειρότερο είδα σε μηxανή μέxρι σήμερα έστω και μέσω μιας φωτο.Η φτώxεια έκανε τον Έλληνα να μην διαθέτει xρήματα για καλά ελαστικά σε μοτοσικλέτες και φυσικά και στα αυτοκίνητα.

Comments are closed.