Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: “Όποιος πατήσει τα ποδάρια του σε έδαφος μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα δούμε ποιός είναι”

Κοινοποίηση:
floros-630x384

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, μιλώντας με δημοσιογράφους αναφέρθηκε στις ένοπλες δυνάμεις και τον τρόπο αντίδρασής τους αν παραβιαστεί έδαφος της Ελλάδας.

«Μπορεί να μην έχουμε όλα αυτά που θέλουμε, αλλά οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι συγκροτημένες και όποιος τα βάλει μαζί μας θα φύγει με παρά πολύ μεγάλο κόστος. Αυτό το ξέρουν φίλοι και σύμμαχοι» τόνισε και συνέχισε: “Αν συμβούν τέτοια πραγματα η Ελλάδα θα εξασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα, υπάρχει δέσμη μέτρων κλιμακούμενη”.

Αναφερόμενος στο τουρκολιβυκό μνημόνιο με το οποίο η Άγκυρα επιχειρεί να σφετεριστεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στη θαλάσσα περιοχή μεταξύ Ροδου-Καρπάθου-Κάσου και Κρήτης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε λόγο για “βλακώδεις και υπερφίαλες ανακηρύξεις”.

“Μετά τον Έβρο ήρθαν υπερπτήσεις, σπασμωδικές κινήσεις, πρωτοφανή πράγματα” είπε ο στρατηγός Φλώρος αναφερόμενος στην τουρκική επιθετικότητα το διάστημα που ακολούθησε τα γεγονότα που ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου, όταν οι Τούρκοι «έσπρωξαν» χιλιάδες μετανάστες προς την ελληνική επικράτεια.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ προειδοποίησε σε αυστηρό τόνο όποια χώρα αποπειραθεί να καταλάβει ελληνικό έδαφος. “Όποιος πατήσει τα ποδάρια του πάνω πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήτανε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Στην συμφωνια των Πρεσπων και την παραδοση του ονοματος της Μακεδονιας μας, το ενα εκατομμυριο και βαλε παρανομοι Αλβανοπακιστανοαφρικανοι και ολες οι φυλες του τριτου κοσμου, Μουσουλμανοι που μας ηλθαν απροσκλητοι και γεμισαν ολα τα Νησια μας στο ανατολικο και βορειο Αιγαιο ,με μειοψηφια των Ελληνων,και τωρα αρχιζουν και γεμιζουν και την ενδοχωρα, εσυ που ησουν ρε κακομοιρη???,γυαλιζες τα ……παρασημα σου????,μηπως,τουλαχιστον ….κυριε Φλωρε κανε τουμπεκι ψιλοκομμενο τωρα γιατι τα .ηρωϊκα και μεγαλα λογια τα λενε Αντρες με το Αλφα κεφαλαιο και οχι…… γαλονατα τσουτσεκια!!!!!!!!

  2. ΜΠΑ, ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΄΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ΄΄ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;;;;;;;

  3. Καλά γυάλισε λίγο όλα τα μπιχλιμπίδια που έχεις και μετά τις βαριές κουβέντες τα ίδια έλεγε και ο Αποστολάκης τα ίδια είπε και ο Σημίτης στην αξέχαστη νύχτα των Ιμια που έκλαιγαν τα βατράχια που είχαν εντολή να μην ανέβουν και μετά είπε και το ευχαριστώ στην Βουλή στην Αμερική
    Ασε την τρελιτσα δημοσιος υπαλληλος εισαι και εσυ

  4. Ρε φλωρε εμεις ζουμε στην πραγματικότητα και έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι εσύ σε πια διάσταση βρίσκεσαι τώρα αυτές οι δηλώσεις είναι για κλάματα θα έπρεπε να ντρεπεσαι δεν γίνεται και πόλεμος να μας δώσετε τα όπλα να πάρουμε κάνα κεφάλι ηλίθιου…Αλλά εμείς οι μαλακές οι Έλληνες φταίμε που σας συντηρούμε γιατί στην Ελλάδα βρίσκεται σε σημείο που χρειάζεται πολυς κόσμος κυνήγι να βγουν κάποιοι να κυνηγήσουμε κοράκια και καρακαξες…

  5. Το θλιβερό, αρχηγέ ΓΕΕΘΑ, είναι ότι κατά τα τελευταία τριάντα, τουλάχιστον, χρόνια, εκατομμύρια βρομερά ποδάρια Αλβανών, Αφγανών, Πακιστανών, Σομαλών, Αλγερινών (και ετέρων αλλοεθνών, ων ουκ έστιν αριθμός), πάτησαν, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ & ΠΑΡΑΝΟΜΑ, πάνω σε Ελληνικό έδαφος και όχι μόνον δεν τα κάψατε, αλλά τα υποδεχθήκατε, τα υπηρετήσατε, τα σιτίσατε, τα στεγάσατε, τα επιδοτήσατε και τα μονιμοποιήσατε, χωρίς την έγκριση & συναίνεση του Ελληνικού Λαού …
    Γι΄αυτό, αφήστε τα “βαρυσήμαντα” λόγια … Δεν μας πείθετε …
    Τα ψεύτικα “ΘΑ”, αρχηγέ μου, είναι για τα πολιτικά λαμόγια και δεν αρμόζουν στους στρατιωτικούς …
    Εάν τιμάς τον όρκο και την ιδιότητά σου, θέλουμε να δούμε έργα για να πεισθούμε … από λόγια, μπουχτίσαμε και αηδιάσαμε …

  6. Εχουν πατησει τα ποδαρια τους στο εδαφος μας περισσοτεροι απο τους μισους μουσουλμανους του κοσμου και εχουν και αξιωσεις. Εσεις ακομα στις παχιες δηλωσεις ειστε….

  7. Να μπείτε στο YouTube στο κανάλι του nemesis HD να τα γράψετε αυτά που έχουν μαζευτεί όλοι οι τουρκοφαγοι και ζητοκραυγαζουν για την κυβέρνηση Μητσοτάκη……που αν τολμήσεις και πεις τίποτα ακόμα και για τους λαθρο που μας έχουν γεμίσει και την παραμυθα που βγαίνει και λέει ο κάθε γεεθα θα σε φάει ακόμα και ο αστρατευτος 21χρονος καναλαρχης….ασχετως που σβήνουν και τέτοια σχόλια.
    Μπραβο στο μακελειό για την ελευθερία λόγου..

  8. Όσοι επιθυμούν ας δηλώσουν την ταύτιση τους με τους στρατιωτικούς-γραφείου και τους πίσω με τα γυναικόπαιδα, αλλά ας μην μιλάνε, δεν είναι στρατιωτικοί, προκαλούν ρύπανση του περιβάλλοντος. Είδατε εσείς το εντεταλμένο διορισμένο αυτόν να διαμαρτύρεται ποτέ του; κάνει ότι του πουν. Να πει δημόσια “γιατί προδότες ανθέλληνες της κυβέρνησης αυτής δεν προσφεύγεται στο διεθνές δικαστήριο την προηγούμενη κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία παράδοσης και εκχώρησης της Ελληνικής ονομασίας “Μακεδονία” και εγκλήματα κατά του έθνους; και γιατί δεν προσφεύγετε στη διωκτικές αρχές της χώρας έστω σαν κατήγοροι;” Δεν το είπε και δεν θα το πει ποτέ του γιατί είναι εντεταλμένος και όχι φυσικά Έλληνα πατριώτης αλλά μισθωμένος προδοτης. Θα σχίσεις το καλσόν, με τα λόγια, λόγια, λόγια. Δεν είσαι Μέγας Αλέξανδρος, για αυτό λεγόταν Μέγας, επειδή πήγαινε εμπρός, και το εννοούμε εμπρός στη άμυνα, μάχη, και δεν έλεγε πουθενά λόγια.
    +
    Είδατε εσείς τον ρήτορα από το κλιματιζόμενο γραφείο του στη Αθήνα με ιδιωτικό οδηγό, υψηλό μισθό, πιθανόν σωματοφύλακα να έχει πάει ποτέ του σαν δήθεν αρχηγός εμπρός σε κάποια άμυνα, μάχη, σύγκρουση; Ποτέ των ποτών. Ας έρθει να κατοικίσει στο νομό Έβρου μόνιμα και όχι σε πολυτελής κατοικία, να κατοικεί ακριβώς δίπλα στα σύνορα χωρίς καμιά άνεση, ουρά, κομπανία, αθηνοκεντρικών παροχών, γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος ένα ίππο (άλογο) είχε και πορευόταν μόνος πάντα μπροστά και τίποτα άλλο.

  9. Όταν βάλει τα τρυπάνια ο Σουλτάνος κάτω από την Κρήτη τέλη Σεπτεμβρίου, περιμένουμε να δούμε την ισχύ των δηλώσεων σου Αρχηγέ. Δεν νομίζω να λές ότι εμείς είμαστε έτοιμοι αλλά δεν μας αφήνουν οι πολιτικοί..όπως έκαναν όλοι οι προηγούμενοι..???

  10. Αρχηγέ ΓΕΕΘΑ του κ@@λου τα εννιάμερα κοιμάσαι ΌΡΘΙΟΣ???? Κάθε μέρα εισβάλλουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες,ποια η διαφορά αν είναι τούρκοι ή από άλλο ισλαμικό κράτος, ένα και το αυτό. Επίσης πόσοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών είναι εδώ και χρόνια μέσα στα καταλύματα των λαθρό και τους υποκινούν για εξεγέρσεις μαζί με τις ΜΚΟ. Οι τούρκοι θα εισβάλλουν μόνο όταν θαείναι 100% σίγουροι ότι όσοι λαθρό που βρίσκονται μέσα στη χώρα μας και θα κάνουν αυτό για το οποίο έχουν έρθει. Επίσης οι αλβανοί που υπηρετούν στον Ε.Σ τι σκοπεύουν να κάνουν?
    Ο υβριδικός πόλεμος είναι προχωράει και δε θα σταματήσει αφού όλες οι κυβερνήσεις της χώρα έχουν ήδη υπογράψει την καταδίκη μας. Ξύπνα συνδικαλιστή γαλονά του κερατά.

  11. Χα χα χα …..και χα τι λες βρε χαζε με τα χαιμαλια που δεν ξέρω σε ποιον απο τους πολέμους που εισουν τα πήρες, έχεις ιδεα τι ξεστομιζεις ; που ζεις ; με τι στρατο με τι οπλα με τι ψυχη ;

Comments are closed.