Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος: “Πληρώνομαι από το κράτος με ένα ποσόν 2.300 ευρώ το μήνα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το Μακελειό θυμίζει μια παλιότερη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, όταν ομολογούσε ότι πληρώνεται από το κράτος με 2.3οο ευρώ το μήνα ..αλλά ασφαλώς και δεν του φτάνουν!

Τα σχόλια δικά σας

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΆΧ ΜΏΡΈ…ΤΌΝ ΛΎΠΆΜΆΊ ΤΌΝ ΚΆΎΜΈΝΌ…ΠΏΣ ΘΆ ΖΉΣΈΊ Ό ΆΝΘΡΏΠΌΣ ΜΈ 2300€ ΜΊΣΘΌ ΜΉΝΆ!! ΠΏΣ ΘΆ ΖΉΣΈΊΤ Ά ΠΆΊΔΊΆ ΤΌΎ ΚΆΊ ΤΉΝ ΓΎΝΆΊΚΆ ΤΌΎ??…ΈΝΌΊΚΊΆ Κ.Λ.Π….
    ΈΓΏ ΤΌΝ ΚΑΤΆΛΆΒΑΙΝΩ!!!

  2. Αγαπητό Μακελειό ξέρω ότι θα το ανεβάσεις το σχόλιο μου.. Αυτός ο τράγος,με αυτή την απαίσια το λιγότερο εμφάνιση είναι τόσο πολύ προκλητικός που μου έρχεται αν τον δω να τον πλακώσω στα γιαούρτια.. Λοιπόν κ@λογερε με τα χρυσοποίκιλτα άμφια,αστράτευτε,απάτριδε,αφορολογητε, εύχομαι να καείς στην χειρότερη κόλαση που υπάρχει στο βρωμερό μυαλό σου..Βρωμερέ παιδαιραστή που θωπεύεις μικρά αγοράκια εύχομαι να ψοφήσεις από καρκίνο..Εισαι ντροπή της Ελλάδας και ότι χειρότερο..

  3. Νιωθο μόνο ντροπή για τις δηλώσεις του αρχιεπίσκοπου τύπο τα άλλο

  4. Μπορεί να τα χαλάει σε τραβέλια και να μη του φτάνουν του ανθρώπου.

  5. Αυτη ειναι η αριστοκρατια του αντιχριστου την ωρα που οι ερημιτες τρωνε παξιμαδι μουλιασμενο σε νερο.

  6. Έβαλε βηματοδότη ο αρχιεπίσκοπος άραγε να είχε ο Γιατρός την ευλογία του Θεού πάνω στο χειρουργείο σου Ιερονυμε.!!!
    Αλλά ξέχασα ο θεός παίρνει τους καλούς μαζί του!!!
    Για πες Ιερονυμε εχεις ψηφίσει να κοπεί η θεία κοινωνία και να τρώμε λουκούμια..?

  7. στέφανε χίο , επειδή εισαι ΜΑΓΚΑΣ με μεγάλα ΜΕΖΕΑ …
    για κάνε μιά ερευνα να δείς τι περιουσία εχει ο ιερώνυμος στην θήβα ….
    η οικογένεια μητσοτάκη μπροστά του ειναι …μπατίρηδες

  8. Είναι φυσικό να μην του φτάνουν.ΠΑΣΟΚ ήταν κ είναι ο άνθρωπος.Σε ποιον δημόσιο υπάλληλο που έζησε την ΠΑΣΟΚΑΡΑ θα φταναν 2.300 ευρω τον μηνα?Σύντροφε Τζερόνιμο πες τα!!

  9. Σαπιε Ιεροσυλονυμε ξέρουμε πως σου αρέσει να προκαλείς τον πνευματικό νόμο και να καταστρέφεις τον πνευματισμό του Έλληνα ορθοδόξου μ αυτά που κάνεις και λες!!!
    Ξεφτιλισμενοι όλοι θέλετε αίμα!
    Οι προδότες θέλουν αίμα!

  10. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ 350 ευρώ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ , ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΑΣ Η
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ , ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΚΟΥΡΛΟΥΤ ΜΥΑΛΟ

  11. προς τους ανωτερω σχολιαστες.πραγματι μπορει να ειναι οτι ειναι ομως ο επομενος που ηδη ετοιμασανε ουτε
    φωτισμενος θα ειναι ουτε τιποτα.ο επομενος αρχιεπισκοπος που μας ετοιμασανε ηδη θα ειναι τρεις χειροτερος
    απο αυτον εδω που ηδη βριζεται…γιατι αγαπητοι μου ελληναραδες μου αυτοι μας αξιζουνε αυτους εχουμε…..
    πολιτικους και εκκλησιαστικους…………………περαστικα μας!!!!!

  12. Εγώ δουλειά δίνω. 40 ευρώ μεροκάματο και έξτρα ασφάλεια. Χωράφια… οποιος ιερέας θέλει με χαρά να το βοηθήσω

  13. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ 2300 ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ !!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΑΞΙΕ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ???? ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΥΦΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΦΑΡΙΣΑΙΕ!!!!

  14. ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ ΑΘΕΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΑΙ ΣΤΙΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΩΛΟΑΡΒΑΝΙΤΗΣ……………..ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

  15. Τρέξτε πρόβατα στους τραγοπαπες. Πότε ο Χριστός μίλησε για κορόνες και χρυσα μπαστούνια. Ρε ουστ.

  16. Ιερώνυμε για να ζεις ήσυχα και σαν μοναχος όπως λες με όλα σχεδόν τζαμπε συν 2300 μηνιαιως το βρίσκω ατοπο……τι ακριβώς μας λες ότι δεν σου φτάνουν ????? Ιερώνυμε για πέσε λίγο στα γόνατα και κάνε καμία μετάνοια και άσε παραπέρα τους τίτλους,τις διοικήσεις,τους θρόνους και τις κοσμικές ενασχολήσεις !!!!!!! Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι εστί ταπεινότητα ,μετάνοια και αδιάλειπτη προσευχή !!!!!! Ο Χριστός αγαπητέ μου Ιερώνυμε γεννήθηκε σε στάβλο και έζησε με ένα χιτώνα και δεν είχε “που την κεφαλήν κλιναι”…….εσείς σε τι ακριβώς τον μιμείστε ??????

  17. Οταν ημουνα τακτικος καθηγητης στο ΕΚΠΑ μεχρι το 2010 επαιρνα με 41 χρονια υπηρεσιας 2,280 Ευρω( 2 πτυχια Μαθ+Φυσ., Master Ελβετια Ζυριχη, PhD ΕKPA,,Υφηγεσια, EKΠA, εργασιες ,συγγραμματα).Συνταξη 1,638 Ευρω το μηνα.Δεν καταλαβαινω αγιε(?) ,γιατι διαμαρτυρεσαι?Τι προσοντα εχεις? Ενα απλο πτυχιο εχεις.Δηλ εισαι ενας πτυχιουχος ΔΥ.Αρα επρεπε να παιρνεις ,αντε1.500 Ευρω. Μετα τι αναγκες εχεις? Παιδια ?Εχεις τζαμπα αυτοκινητο ,οδηγο,.. Μπηκες στο Ωνασειο αστραπη.Ρωτας τους αλλους?Ισχυει η παροιμια ” κλαινε οι χηρες, κλαινε και οι παντρεμενες”..Tελος , εισαι ολιγιστος και υποτακτικος στην εκαστοτε εξουσια.Τι λες για τις κλειστες εκκλησις?Ποσα εισεπραξες ως ΜΚΟ για παλινοστουντες και μεταναστες? Μηπως 3.500.000 Ευρω?

  18. Γρήγορα Έλληνες να βοηθήσουμε όλοι μαζί οικονομικά τον Ιερώνυμο δεν του φτάνει ο μισθός,δεν βγαίνει λέμε!Μια λέξη μόνο.ΝΤΡΟΠΗ

  19. Αξιος αξιος ……αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…Ου να μου χαθεις κωλοτραγι….

  20. ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
    ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.
    ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.
    ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΡΗΣΚΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΟΣ ΝΑ ΗΓΗΣΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΥΠΟΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Comments are closed.