Αστυνομική επιχείρηση στη Νίκαια και Κορυδαλλό: Δύο συλληφθέντες για σειρά διαρρήξεων

Κοινοποίηση:
αστυνομία-ωραίο-768x513-1-768x513

Στη σύλληψη δύο ανδρών που εμπλέκονταν σε διαρρήξεις στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό προχώρησαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι ένας 36χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι εντοπίστηκαν να προσπαθούν να διαρρήξουν κατάστημα στην περιοχή της Νίκαιας.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν την Τετάρτη και τους μετέφεραν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν μικρές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από έρευνες που πραγματοποίησε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι οι δύο άνδρες είχαν διαπράξει επτά διαρρήξεις σε ταξί στην περιοχή του Κορυδαλλού, από τα οποία είχαν αφαιρέσει χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα «κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response