«Ατάκα-φωτιά» από Αταμάν: «Μπαρτζώκα, μην μιλάς για εμένα, δεν χρειάζεται να ζηλεύεις!»

Κοινοποίηση:
Εργκίν Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν αντέδρασε στις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα και εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία μετά τη νίκη με 83-76 στον τρίτο τελικό.

Δείτε περισσότερα στο patkioutspots.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εντωμεταξυ ο Αταμάν έχει 3 Ευρωλίγκες (και πιθανόν να είχε και 4 αν δεν αναβαλλονταν του’20 λογο κοβιντ) το 21, το 22 και το 24 με δικές του ομάδες που τις δημιούργησε από το μηδέν ενώ ο Μπαρτζώκας έχει μόλις μία από το μακρινό 2013 και αυτό με ομάδα έτοιμη από τον αΰμνηστο Ιφκοβιτς…
    Ο Μπαρτζώκας μετράει συμμετοχές και φαπες στην Ευρωλίγκα.

  2. Ο Μπαρτζωκας εχει παρει Ευρωλιγκα νικωντας την CSKA και τη Ρεαλ ( με 100 νικησε τη Ρεαλ ) , ειναι αυτο που πας να πεις μια μπουρδα ( εντος η εκτος εισαγωγικων ) και δε σου βγαινει ουτε αυτη… . Μην ασχολειστε με αυτον τον τυπο πλεον , ολο αποβαλεται και λεει και παραμυθια πλεον . …Τι να πουμε μετα… ? Οτι ειναι φιλος με τον Ερντογαν που φυλακιζει δημοσιογραφους ? Οτι ταιριαξαν με τον Τρακη που ελεγε οτι ειναι ο εφευρετης της αλητειας… και τη μια λεει αυτα τα γηπεδα θελουμε και την αλλη κανει παλι αλλα ? 7 σερι τιτλους εχει χασει ο Παο απο τον Ολυμπιακο και φετος εχουν χασει το Σουπερ καπ και το Κυπελλο και το σκορ ειναι 2 – 1 , τι να σου πουν με λιγα λογια για τα ματς Ολυμπιακος Παο ? Δε μπορουσαν να νικησουν ως τωρα και ξεκινησαν τα show… .

  3. Ο σκατότουρκος μπορεί όντως να είναι κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη αλλά με τις δηλώσεις του αυτές συν το χαρακτηριστικό σχηματισμό με το χέρι των γκρίζων λύκων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ως συνθηματικό για τους παίκτες, επιβεβαιώνει ότι είναι ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΣ.

  4. Χα,χα ,χα!Τι να ζηλέψει βρε βρωμότουρκε,τον Ντιφαλά που σού΄δωσε άλλο ένα κάλπικο;
    Έλα την Τετάρτη ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΄΄ΠΟΎΜΕ΄΄

Comments are closed.