28/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Αταλάντη: Στη φυλακή 34χρονος αλλοδαπός που χτύπησε με μπουνιές στο κεφάλι και μαχαίρωσε τη σύντροφό του από ζήλια

Κοινοποίηση:
kakopoiisi

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τις ενέργειές του και να ζητήσει συγγνώμη αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο

Προφυλακιστέος κρίθηκε 34χρονος αλλοδαπός για πρόκληση σοβαρού επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 33χρονης συντρόφου του, τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6) σε περιοχή της Αταλάντης, στη Φθιώτιδα.

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν ο 34χρονος ήταν της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας, για τις οποίες κρίθηκε ένοχος με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης τριών ετών και 10 μηνών χωρίς αναστολή.

Μάλιστα δεν έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, ο 34χρονος, ο οποίος ζήλευε την σύντροφό του, κατά την επιστροφή του στο σπίτι, την χτύπησε με μπουνιές στο κεφάλι και το πρόσωπο και με ένα κουζινομάχαιρο της κατάφερε τραύμα στο πόδι.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία και όταν έσπευσε στο σπίτι φρόντισε για την μεταφορά της γυναίκας στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, στο Κέντρο Υγείας της τοποθετήθηκαν ράμματα, ενώ, λόγω των χτυπημάτων στο κεφάλι, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή της στο νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Η 33χρονη, παρά τα τραύματά της, δεν ζήτησε την ποινική δίωξη του συντρόφου της, ωστόσο, όπως κατάθεσε, την είχε ξαναχτυπήσει πριν από μερικές ημέρες γεγονός που πιστοποιεί την βίαιη συμπεριφορά του.

Ο 34χρονος απολογήθηκε στο δικαστήριο με τη βοήθεια διερμηνέα, μέσω του οποίου προσπάθησε να δικαιολογήσει τις ενέργειές του και να ζητήσει συγγνώμη. Δεν έπεισε όμως για τους ισχυρισμούς του και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: