Ατελείωτη η λίστα με σκάνδαλα, δολοφονίες που παραμένουν μυστήριο, μίζες – Καταγγελία απόγνωσης αναγνώστη

Κοινοποίηση:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τη σκέψη του με όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια σε πολιτικό επίπεδο μοιράστηκε ένας αναγνώστης, που αναρωτιέται “μήπως πρέπει να τα λέμε κάθε μέρα να τα ακούνε τα καθάρματα;”

Αναλυτικά όσα μας γράφει:

“Σκεφτόμουν μηπως υπήρχε επι καθημερινής βασεως ενα μηνυμα προς τα πολιτικα σκουπιδια και τα ζωα που τα ψηφιζουν. Τι εγινε με την ..αυτοκτονια του ανθρωπου της βονταφον? Την αποπειρα εναντιον σου,ποιοι ειναι ηθικοι αυτουργοι του Καραιβαζ, Η δολοφονια του Γκόλια ? που ειναι αυτη η σεχτα που ανελαβε την δολοφονία ? Εμεινε κανενας μαρτυρας ζωντανος απο το ΚΟΚΑΚΑΡΑΒΟ? Τι εγινε με το καραβι του εφοπλιστη που ηταν τα υφαλα τιγκα στην κοκα?

Τι γινεται με γνωστους παρουσιαστες που ακουστηκαν ντηλερ κοκας και εχουν συνεχεια νεες εκπομπες?τι εγινε με τον Κοκλωνη που ειναι; Αυτος ο εισαγγελεας που ελεγε οτι ροκανισε χρημα δημοσιου? Τι γινεται με τον κουμπαρο της Ντορουλας που εφιαξε σε μια νυχτα χωρις φραγκα το εργοστασιο μασκων με 54% απο τα κονδυλια και 45 %δανεισμο και εγινε μονιμος προμηθευτης με την ευλογια ΑΔΩΝΙ. Εχει ζημιες πλεον;

Τα δανεικα θα γυρισουν? Τι εγινε με την ΕΔΕ !! Για το πρωτοχρονιατικο παρτι στο γνωστο νοσοκομειο που χορευε η διευθυντρια ? Τι εγινε η Καιλη? Γυρισε ,βαφτισε,εβγαλε φωτογραφιες με τις κολιτες της και αντε γεια κοροιδα? Τι εγινα οι ελεγχοι …στα σπιτια της. Το σπιτακι που πηρε τσαμπα στα χαρτια και κανει εκατομμυρια?

Οι μπιζνες της Αλεξιας? Το φτηνο σπιτακι της ΠΤΔ ? Με την Μανδρα τι εγινε? Το Ματι ? τα Τεμπη? Την Μαρφιν ? Ασε που εμφανιστηκε ο αλλος αρχιβλακας -βολεμενος -επαναστατης, ο Παπουτσης που περνει κατι 300,000 τον χρονο στο στρασβουργο απο εποχης Ανδρεα ,και μας λεει να ψηφισουμε τον αυτοδημιουργητο γιο του Καρχιμακη !!

Εαν συνεχισουμε θα γραφουμε μεχρι αυριο.

Μηπως ομως τα καθαρματα πρεπει να τα ακουνε καθε μερα σαν ευαγγελιο?”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά τα λέει και είναι άλλα τόσα
    Θα σταθώ σε 4

    α) Το εργοστάσιο με τις μάσκες, τον Ιούλιο 2021 βρέθηκε από τον ΕΟΦ να κατασκεύαζει επικίνδυνες καρκινογόνες μάσκες. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ να πάνε με χειροπέδες στον εισαγγελέα ΟΛΟΙ. Συνέχισαν να παράγουν μάσκες!!!!

    β) Εκείνο το ΝΔΠΑΣΟΚΟΖΑΙΟ λαμόγιο εισαγγελέας που έχει την μήνυση για εσχάτη προδοσίας από το 2018 του ΕΠΑΜ τι έγινε; Πιάνει αράχνες στο συρτάρι γιατί δεν μπορεί να τη βάλει στο αρχείο;

    γ) Εκείνη η μήνυση 3000 σελίδων του Αντωνιάδη, ακόμα την κλωσάει ο εισαγγελέας Σπυρόπουλος;

    δ) Την άλλη τη μήνυση στον Άρειο Πάγο για την απάτη με την αμερικάνικη τράπεζα που της ΧΑΡΗΣΑΝ 64δις με τόκους Σημίτης και Καραμανλής για δανεικά που ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΜΕ ΠΟΤΕ; Πόσες φορές θα χρειαστεί να την καταθέτουν μιας και “χάνεται”; Τα 64δις ΧΡΕΟΣ αυτό, δεν έχει κουρευτεί και βαραίνει τον Ελληνικό λαό, και είναι λεφτά που ΔΕΝ τα πήραμε ποτέ. Πήγαν για να καλύψουν τη χασούρα της Αμερικάνικης τράπεζας που πόνταρε στην ισοτημία 400δρχ 1 ευρώ και έκλεισε στο 340,75. Αυτοί έπαιξαν τζόγο, ο Ελληνικός λαός πληρώνει 23 ΧΡΟΝΙΑ με ΤΟΚΟΥΣ.

  2. Καλά τα λέει , αλλά ιδρώνει το αυτί των βολεμένων και τον παχύδερμων υπευθύνων για όλα αυτά ; Όχι γιατί ξέρουν ότι θα την βγάλουν λάδι . Στη χώρα χρειάζεται μια σύγχρονη 17Ν , να εκτελεί , ο φόβος φυλάει τα έρμα , έτσι λένε στο χωριό μου .

Comments are closed.