29/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Αττική Οδός: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία λόγω σύγκρουσης οχημάτων – Μποτιλιάρισμα και στον Κηφισό

Κοινοποίηση:
ΚΙΝΗΣΗ

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Ελευσίνα μετά τον κόμβο Πεντέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθυστερήσεις σημειώνονται μέχρι αυτή την ώρα από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτά είναι τα νέα σπο Τσεχία όσοι το πεζαν αριστοκράτες εννοώ Έλληνες άρον το κρεβάτι και περιπατητής θυμήσου θα τους στείλουν Παλεστηνη μετά
    το τέλος για φόρο απαλλαγή ,θα φύγουν σταδιακά ρπιχηρησεις για Κίνα,,,έχουν ξεκινήσει μερικές μικρές σαν αρχή,,,,,, ,,,,,Δραματικά οικονομικά μέτρα στην Τσεχία.
    Το πακέτο οικονομίας εξόδων είναι τροποποίηση σε έξι δωδεκάδες νόμους. Eπομένως οι εγκεκριμένες φορολογικές αλλαγές θα επηρεάσουν σχεδόν όλους που ζουν ή δραστηριοποιούνται στην Τσεχική Δημοκρατία. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των οικονομολόγων και φορολογικών συμβούλων, οι φόροι των νοικοκυριών θα αυξηθούν το επόμενο έτος και κάποιες δεκάδες χιλιάδες κορώνες, σε ορισμένες περιπτώσεις έως και κατά το ένα δέκατο, ενώ οι εργαζόμενοι μεσαίου εισοδήματος με μικρά παιδιά θα βρεθουν στην χειρότερη κατάσταση.

Comments are closed.