Αυτά είναι τα “καλόπαιδα” που είχαν ρημάξει σπίτια στην Αττική!

Κοινοποίηση:
fafa1

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών ημεδαπών μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές στην Αττική και εξαρθρώθηκε την 25-01-2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (Σχετικό από 26-01-2023 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη πλείονων κακουργημάτων (διακεκριμένης κλοπής και ληστείας), ληστρική κλοπή από κοινού και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους, που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες :

ΣΑΪΝΗ Κωνσταντίνο του Μαρίνου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 07-03-1991 στην Κόρινθο

fafa fafa1

ΚΑΡΔΑΚΑΡΗ Παναγιώτη του Άγγελου και της Αρετής, γεννηθέντα την 26-05-2003 στη Χαλκίδα

kardaka kardaka1

καθώς και για τον μη συλληφθέντα :

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο του Χρήστου και της Ανθούλας, γεννηθέντα την 01/06/1994 ή 01/01/1995.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη των ως άνω εγκλημάτων καθώς και στην εκτέλεση εντάλματος σύλληψης ή καταδικαστικής απόφασης του κατηγορούμενου ή καταδικασθέντος για τα ως άνω εγκλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22950-62766 και 22950-39430 του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας τεσσάρων μηνών ήτοι μέχρι την 6-8-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κατόρθωμα κατόρθωμα!!! Έπιασαν την σταγόνα απ’τον ωκεανό…. 🤣😂

  2. τους παλιό-Ελβετούς… Τι θα γίνει… Βέβαια, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα, θα αφεθουν ελεύθερα τα ταξικά αδέρφια των αριστερών, μη και θίγουν οι ιερές αγελάδες των ζαίων, κόκκινων και γαλάζιων. Ψηφαλάκια είναι βλέπεις. Θα φάτε καλά στις εκλογές αλήτες πολιτικοί, καταστρέψτε την πατρίδα μου.

  3. Το ότι έχουν Ελληνικά ονόματα ή γεννήθηκαν στην Ελλάδα δε σημαίνει ότι είναι και Έλληνες, όπως και τα λάθρο που μας έφεραν σε λίγα χρόνια θα γίνουν Αχμέτ-οπουλος και Αχμέτ – ιδης τα ίδια σκατά και φάρα με τους βρωμόγυφτους είναι που ζούν στην παρανομία που τους πληρώνουμε με τους φόρους μας για να μας κλέβουν και από πάνω

  4. Γύφτοι , Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας.

  5. 2 σφαιρες στο κεφαλι και θανατος.

    Καμια αλλη ποινη για τους ΚΛΕΦΤΕΣ

  6. Μπουμπουκογυφτοι! Κοφτε τους τα χερια να δουμε!

  7. Ελληνέζοι από τα λιντλ.Βρομοφάρα.Πάντως δεν έγινε κάτι,σε κανα μήνα θα ναι έξω να συνεχίσουν το επάγγελμα του κλέφτη

  8. Οποια ληστεια και αν δεις παντα ενας γυφτος θα κρυβεται απο πισω.

Comments are closed.