Αυτά είναι τα νέα «βατράχια» που αποφοίτησαν από το Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφών! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gen_syk_6-768x512

Πρόκειται για μια από τις πιο επίλεκτες δυνάμεις που διαθέτουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι αθόρυβες, εξαιρετικά θανατηφόρες και αποτελεσματικές ως προς την εκπλήρωση επικίνδυνων αποστολών.
Η δύναμη Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις ικανότητές της, λόγω της επίπονης εκπαίδευσης, την οποία ολοκλήρωσε επίσημα με επιτυχία η νέα σειρά «βατραχιών», μετά και την απονομή των πτυχίων στο 189ο Σχολείο Καταστροφών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΝ:
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) τελετή απονομής πτυχίων 189ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών.

Την επίδοση των πτυχίων πραγματοποίησε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης Π.Ν.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κατσε βρε αλεκοφ σαπιοκοιλια μιλας κιολας,ουτε από απ εξω δεν περνας , υποθετω ψευτοπατριωτη όταν πηγες φαντάρος εβαλες το τσατσο του μπαμπα για να υπηρετήσεις στο σπιτι ,αντε με τον κάθε παπαρα που τα ξερει όλα και σχολιαζει για όλα.

  2. Κι άλλοι αποστολάκηδες; γλύφτες και ξεφτυλισμένοι σαν τον ΥΕΘΑ; να τους χαιρόμαστε; έτοιμοι και αυτοί να ξεπουλήσουν τα πάντα για την καρέκλα; γιαυτό μας τους δείχνετε;

Comments are closed.