Αυτά είναι τα χειροποίητα χαλιά της “λαίδης” Όλγας – Της έκανε και έκπτωση η Μοιραράκη

Κοινοποίηση:
κξκξηξκ

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε στη δημοσιότητα τα χαλιά που πούλησε η επιχείρησή της στο υπουργείο Τουρισμού και κοσμούν πλέον το γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Πρόκειται για δύο χειροποίητα περσικά χαλιά 10 και 13 τετραγωνικών μέτρων, η αρχική τιμή των οποίων αγγίζει το ποσό των 22.845 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Η γνωστή επιχειρηματίας, μάλιστα, έκανε έκπτωση κάτι παραπάνω από 20% και έτσι η τελική τιμή διαμορφώθηκε στο ποσό των 17.980 ευρώ. Κι αυτό διότι θεωρήθηκε «μεγάλη τιμή η τοποθέτηση χαλιών στο υπουργείο Τουρισμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της, η κ. Μοιραράκη αναφέρει:

«Η επιχείρηση μας ανταποκρίθηκε και έστειλε οικονομική προσφορά.

Τα συγκεκριμένα δυο χαλιά, όπως ακριβώς περιγράφονται στην προσφορά μας, βρίσκονται στο επίσημο site της επιχείρησης μας www.miraraki.gr στην τελική τιμή των 22.845,00 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ 24%.

NAIN-IRAN-430X303_66ef9.jpg

23ΧΑ_84d03.jpg

Από την επίσημη τιμή του site μας, έγινε έκπτωση και η τελική τιμή διαμορφώθηκε στο συνολικό ποσό των 17.980 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ24%.

Επιπλέον, σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες των συγκεκριμένων δυο χαλιών που αποδεικνύονται τα ανωτέρω.

Διευκρίνηση:

Η φωτογραφία (επισυναπτόμενη) με το κόκκινο χαλί (Bouchara-Afghan-ολομαλλη) που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν έχει καμιά σχέση με τα συγκεκριμένα δύο χειροποίητα Περσικά χαλιά ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι».

AFGHAN-BOUHARA_a3974.jpg

Αναλυτικά η σχετική προσφορά:

-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ_6c46b.jpg

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response