Αυτά ποιός θα τα πληρώσει; Ο Κούλης ή ο Σκυλακάκης; “Κάθε πέντε λεπτά κόβεται το ρεύμα. Καίγονται οι συσκευές μας”

Κοινοποίηση:
skylakakisnew

Οι διακοπές ρεύματος είναι καθημερινές τις ημέρες του καύσωνα, αν και κανείς δεν ενημερώνει γι’ αυτές. Αυτό που γίνεται όμως στον Βόλο δημιουργεί πολλά προβλήματα.

“Από χθες Πέμπτη ως και τώρα το μεσημέρι Παρασκευής 19/7/24 , κάθε μισή ώρα χθες και κάθε 5 λεπτά σήμερα κόβεται το ρεύμα για κλάσματα δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα πολλές ηλεκτρικές συσκευές να καίγονται (ψυγεία, ερκοντισιον, πλυντήρια). Επίσης μόνιμα η ηλεκτρική τάση είναι κάτω του ορίου των 220 βολτ” καταγγέλλει πολίτης.

Αλήθεια, αυτές τις ζημιές ποιος θα τις αντικαταστήσει κ. Μητσοτάκη και κ. Σκυλακάκη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εδώ και μια εβδομάδα πολλές επιχειρήσεις και κυρίως βιομηχανίες της χώρας υπολειτουργούν ή έχουν σταματήσει την παραγωγή λόγω του αυξημένου ενεργειακού κόστους με ότι σημαίνει αυτό για τους εργαζόμενους. Την ίδια ώρα η Τουρκία που δεν είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας (με βάση την λογική του Κούλη), προσελκύει νέες επενδύσεις χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις των “συμμάχων”!!!
    Όλα λοιπόν είναι μπούρδες της συμμορίας της ΝΔ που βρήκε στις ΑΠΕ την νέα κομπίνα για κονομα!

  2. Η 💩δεδδηε, για κάθε θέμα που την αφορά, είναι για πολύ χοντρές σφαλιάρες.

  3. ΑΝ ηταν σοβαρη η χωρα, ΑΝ λεμε γιατι ειναι ενας απεραντος οικος ανοχης… θα ειχε χρηματοδοτηση ΟΛΟΥΣ τους κατοικους να βαλουν φωτοβολταικα… Θα ελαφραινε η Δεη, θα εξοικονομουσε το κρατος εισαγωγες ρευματος, αεριου κ πετρελαιου κ θα ηταν ολα μελι γαλα…
    Ανταυτου οι κυβερνωντες κοιτανε ΜΟΝΟ πως θα καταστρεψουνε τον λαο κ τα παντα ολα.
    Αχρηστοι, επικινδυνοι κ προδοτες.

  4. Μεγαλύτερος κρετινος και άσχετος στο κυβερνητικό σχήμα από τον εικονιζόμενο χαζοχαρουμενο χλεχλε δεν υπάρχει.

  5. Χρονια τωρα υπαρχει νοικοκυριο που δεν τουχουνε καψει συσκευες? Ε και περα βρεχει! Μονο “εξοικονομω” με διπλες χρεωσεις και συναφη μασαμπουκα προγραμματα του “ταμειου ανακαμψης” υπαρχουν για τους κρατικοδιαιτους λελεδες!

  6. Η ΔΕΔΔΗΕ δεν αποζημιωνη ότι υπάρχει μέσα στο ψυγείο και αν χαλάσει λόγω βασικά της διακύμανσης της συχνότητας σου πληρώνει την αξία που έχει τώρα το ψυγείο.δηλαδη έδωσες πριν τρία χρόνια 1000 ευρώ θα πάρεις το πολύ 100 και μετά από χρόνια.Στην ΔΕΔΔΗΕ για να πας να διαμαρτυρηθείς έχει σεκιούριτι και δεν σε άφηνει να ανέβεις καλεί ενυσχισεις και την αστυνομία.Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε όταν θα αρχίσουν τα όργανα και φέρεται ότι θα γινει

Comments are closed.