Αυτή είναι η ΚΝ95 που πρέπει να φοράμε στα σούπερ μάρκετ και τα ΜΜΜ – Πόσο προστατεύει – Τι ζημιά θα μας κάνει – Ποιο το κόστος της

Κοινοποίηση:
Σούπερ Μάρκετ

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν τε τίθενται σε ισχύει από αύριο 24 Δεκεμβρίου στις 6 το πρωί και έως το πρωί της 3ης Ιανουαρίου

Στα σούπερ μάρκετ και τα ΜΜΜ είναι υποχρεωτική η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας Ν95.

Επίσης:

Η μάσκα είναι υποχρεωτική και στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους. Αυτό αφορά και στους ανοιχτούς χώρους εστίασης και στα γυμναστήρια.
Απαγορεύονται οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Οι ταξιδιώτες που θα μπαίνουν στην Ελλάδα με PCR test θα υποχρεούνται να το επαναλαμβάνουν τη δεύτερη μέρα από την άφιξή τους και την τρίτη μέρα.
Παραμένει ισχυρή σύσταση για self test πριν από κάθε έξοδο.

Τι είναι η μάσκα KN95 – Τα 5 επίπεδα προστασίας

Μεταξύ των νέων μέτρων που εισηγούνται οι ειδικοί για τον περιορισμό της μετάλλαξης Όμικρον, είναι και η χρήση της μάσκας αυξημένης προστασίας, ΚΝ95 σε σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τι διαφορετικό έχει αυτή η μάσκα από την απλή ή τη χειρουργική όμως και γιατί προτείνεται η χρήση της; Πρόκειται για μάσκα με πέντε επίπεδα προστασίας και ειδικά σχεδιασμένα στρώματα φιλτραρίσματος που εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία από τους ιούς, χάρη στη τεχνολογία διήθησης νανοϊνών.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη μάσκα φέρει ρυθμιζόμενο έλασμα στην περιοχή της μύτης, ώστε να κάνει καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία.

Πόσο κοστίζει
Το κόστος της μάσκας KN95 ξεκινάει ενδεικτικά από 0,14 ευρώ σε ηλεκτρονικά καταστήματα, ενώ η χειρουργική μάσκα μπορεί κάποιος να τη βρει με 0,06 ευρώ την κάθε μία, ανάλογα με τη συσκευασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τέρμα οι μάσκες από σώβρακα φανέλες και μπλουζάκια.
    Ζήτω οι τούρκικες Ν95 που κατέκλυσαν την αγορά (με 0,14€ η μια).

  2. ΕΤΣΙ ΑΣ ΚΆΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΊΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΙΑ

  3. Τι….μασκα-ραλίκια είναι αυτά????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μάσκες και σε ανοικτούς χώρους!!!!!! βλέπεις έχει γέμίσει κορωνοιούς όλη η ατμόσφαιρα!!!! Εχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια και την κοινή λογική της ιατρικής!!!!!!

  4. Οι κουμπάροι θα ξεσκιστουν στο χρήμα. Δώστε φουλ μάσκες στο λαό!!!!!!

  5. απα Πα Πα Πα Πα Πα Πα Πα ρε παιδιά είδατε τι έγινε στην Ρουμανία οπότε θέλουν να δουν ότι εδώ Ελλάδα είναι όλοι υποταγμένοι στο καθεστώς , τι θα κάνετε επανάσταση??? διπλή μάσκα τώρα ν95 για να σκάσετε κιόλας σσσσσσσσσσσ μην μιλάτε ράψιμο. επίσης μια διευκρίνιση μάσκα είναι αυτή που φορούσε ο Ζορό στης ταινίες , αυτό εδώ είναι φίμωτρο όπως βάζουν στα σκυλιά να μην δαγκώνουν οπότε μην μπερδεύεις την πουθθυυτδδδσααα με την βούρτσα φοβισμένε Έλληνα πολίτη, τσιμουδια και μεσααααααααα

Comments are closed.