ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΓΙΩΤΑ… ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:
1ον Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ),
2ον Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ (ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ),
3ον Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ,
4ον ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ), 4ον ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ!!!
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!!!
Τι μου θυμίζει αυτή η εικόνα. Τα βιβλία μας τότε. Τι όμορφα που ήταν όλα. Πως καταστράφηκαν τα πάντα; Πως καταντήσαμε έτσι; Γιατί; Αυτή η χώρα που ζούμε σήμερα σε τίποτα δεν θυμίζει την Ελλάδα που εγώ ήξερα και αγαπούσα. Είναι μια άγνωστη, άσχημη χώρα η σημερινή Ελλάδα.
Τώρα έχουμε γονέα 1 και γονέα 2, δυό πούστηδες δηλαδή, το παιδάκι είναι μούλικο παρμένο από ιδρύματα που διευθύνονται από ανθρώπους της Κούλας ή από πληρωμένη παρένθετη πουτάνα.
Να ζήσουμε να την θυμόμαστε την Ελλάδα της δόξας και της προκοπής.
Κοιτάξτε πόσα παιδιά έχει αυτή οι οικογένεια. Με τέτοιες οικογένειες, η Ελλάδα δεν θα αντιμετώπιζε υπογεννητικότητα.