Αυτή είναι η γνωστή 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη με κοκαΐνη στο κέντρο της Αθήνας

Κοινοποίηση:
dikigoros-narkotika

Δικηγόρος συνελήφθη με ποσότητα κοκαΐνης μοιρασμένη σε δόσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Αida Τshughuryan: Αυτή είναι η δικηγόρος που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης – Τι υποστηρίζει

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14-8-2024) στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 29χρονη ημεδαπή δικηγόρος Aida Tshughuryan κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στην διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε η 29χρονη δικηγόρος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση. Μάλιστα το «βαθύ λαρύγγι» που την «κάρφωσε» έδωσε τον τύπο του οχήματος στους αστυνομικούς οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν για να στήσουν το μπλόκο τους.

aida-tshughuryan

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν:

  • -40- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -33,8- γραμμ. κοκαΐνης και
  • ζυγαριά ακριβείας.

Η δικηγόρος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση, παρόλο που το κάθισμα του οδηγού βρέθηκαν τα ακουστικά και ζυγαριά ακριβείας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιος τα έβαλε για να την ενοχοποιήσει. Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η κατηγορούμενη απολογείται την Παρασκευή 16/7 στις 13:30 και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της  στην υπόθεση. Μάλιστα  αποδίδει την εμπλοκή της σε άτομο του προσωπικού της περιβάλλοντος με το οποίο βρισκόταν σε διάσταση εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.

Η δικηγόρος έχει τελειώσει την Νομική Σχολή του ΑΠΘ και έχει ολοκληρώσει την άσκηση της εδώ και ένα χρόνο.

ΜΑΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Άιντα; Μήπως έχει συγγένεια με την Άιντα Τζαβέλλα η Αρμένισα;;

  2. εδώ το πράμα ήταν μοιρασμένο .. στα beαch bar parties και στα κότερα το ρουφούν τα κοπάδια από τις μυϊγες της δικής της συντεχνίας ειδικά κάποιοι γνωστοί ρουφήχτες τηλεμαϊντανοί και τα απολειφάδια της ανωμαλοπαρέας τους “κωλεγιόπαιδα” καλών οικογενειών με master, μοντέλοι, μοντέλς, καλλιτένες και καλλιτέχνιδες .. αυτή τα είχε για τέτοια δουλίτσα ..μετά το γραφείο και λίγη διασκέδαση μοιρασμένα σε σαράντα τεμάχια για συγκεκριμένους 40+ καλεσμένους ειδικευμένους στην ταχεία κοκο-αναρρόφηση όπως οι ηλεκτρικές σκούπες .. ζυγισμένο πράμα και μοιρασμένο να μην ξεφύγει γραμμάριο . γι’ αυτό και η ζυγαριά ακριβείας .. η κυρία Αida Τshughuryan ανέλαβε το έργο την διακίνησης/διαμετακόμισης από τους πωλητές σε κάποια από τα φιλαράκια της παρέας της-παραγγελείς και μεταπωλητές, οι οποίοι μετά θα ανελάμβαναν την μοιρασία στους καλεσμένους.. Όμως την κάρφωσαν και την τσίμπησαν πριν την αποβίβαση τα ξημερώματα

  3. Ωραιο μουτζο, παραδεχομαι! Γιατι κοπελια κατεστρεψες τη καρριερα σου?

  4. Κατάστρεψε την ζωή της για μιά χούφτα σκόνη.

  5. Ο κολωνος φοβερη περιοχη :ολο Αληταριο ειναι αυτη η περιοχη γκετο απο ελληνες και αλλοδαπους :

  6. Τώρα σκέφτεται τι δικαιολογία να πει και λέει την συνηθισμένη γελοιότητα ότι δεν ξέρει τίποτα και πως άλλοι τα άφησαν κάτι που είπε και κάποιος τραγουδιστάκος πριν τέσσερα έτη κτλ.Η κοπέλα είναι για τα πανηγύρια διότι είναι στην καλύτερη ηλικία είναι όμορφη είναι μορφωμένη και αντί να προσφέρει στην κοινωνία και στους πολίτες έπραξε το άκρως αντίθετο.Άρα είναι παρτάλι πάρα πολύ απλό.

  7. Δεν βρήκε κάναν Λύτρα κι αυτή και σου λέει δε γαμείς πάμε από το άλλο μονοπάτι…..

  8. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΕΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΥΜΠΕΣ

Comments are closed.